jonnym Napisano 1 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2008 obiecane zdjecie w swietle dziennym... Rama juz poszła do malowania i felusie tez- do konca tyg. moze cos nowego pokaze... created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 A mam pytanie skąd dorwałeś ten fartuch?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Pewnie wytwór F.Pettersena - chyba przekręciłem nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Flemming Pedersen dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Zderzak bardzo ładnie się prezentuje jeszcze raz to powiem , oby tak dalej a efekty będą znakomite ! Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 No tylni zderzaczek bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 21 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2009 A to mała aktualka. Dawno nic nie pokazałem a prace powoli ide do przodu. Rama naczepy juz prawie gotowa bez małych dodatków i szkrzyni na palety. Jezeli chodzi o Mana fotki niebawem sie pojawia...Fotograf to ja nie jestem wiec sorki za foty( sztuczne swiatło)... created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Obejmy/uchwyty na kliny mogłeś pomalować pod kolor ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 21 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2009 Tornado obejmy to jednen z tych szczegolow ktory został do zrobienia...bedzie...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Ładnie. Moim zdaniem jednak, piasty i końcówki (te blokujące koło na osi w modelu), powinny być w tym samym kolorze. Nie koniecznie w kolorze ramy, ale w jednolitym. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Fajna naczepa się szykuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 21 Stycznia 2009 Share Napisano 21 Stycznia 2009 Przydało by się okablowanie bo trochę pusto pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Obejmy/uchwyty na kliny mogłeś pomalować pod kolor ramy Pierwsze luknięcie na fotki i o tym samym pomyślałem A te "cycki" na kołach? W sensie mocowania. Będą takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 22 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2009 hehe. jezeli chodzi o kola to te "cycki" sa na próbe. Pierwsze załozenia były ze beda dekle jak na Manie- ale ich nie mam a obawy sa jak to bedzie wygladac. Zdania na ten temat były podzielone... sie zobaczy... SKORZYSTAM OD RAZU- JEZELI KTOS Z WAS MA Z TRUCK ACCESORIES TE DEKLE A NIE BEDZIE ICH UZYWAŁ TO Z CHĘCIA JE " ZAŁOZE" DO NACZEPY... ps. Praetorian ja tam cycki lubie...hehe pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 22 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2009 Tornado mowisz i masz- obejmy zrobione JarekS masz racje, trzeba pomalowac całe piasty bo to rzeczywiscie wyglada jak "cycki" jakiejs kosmitki...Bedzie zrobione....Pozdrowinka created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Już jest lepiej a jak poprawisz piasty będzie świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 No to piasty poprawione...walcze z wnetrzem Mańka... created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 No i całkiem ładnie prezentują się piasty Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 Śliczniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Moj wrog to czas. przez cały tydzień troche wnetrza zrobiłem i nic poza tym. Ma byc skromne bez zadnych bayerów wiec wyszło takie. Nie zza szare? created by picasa2html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Wnętrze eleganckie Ewentualnie CB radio i nic więcej czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 według mnie też wnętrze super. Jednolite i git a nie franki itp. itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Dokładnie Takie oryginalne. Mnie bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 1 Lutego 2009 Autor Share Napisano 1 Lutego 2009 Tak Tak CB bedzie i niestety firanki tez ale takie granatowe jak siedzenia i nie beda tak widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 1 Lutego 2009 Share Napisano 1 Lutego 2009 Ja bym zrobił ciemniejszą deskę rozdzielczą aby był kontrast, zbyt jednolicie jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi