Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

obiecane zdjecie w swietle dziennym... Rama juz poszła do malowania i felusie tez- do konca tyg. moze cos nowego pokaze...

S7300624.JPG

bypicasa2html.gifcreated by picasa2html

• Odpowiedzi 136
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Zderzak bardzo ładnie się prezentuje jeszcze raz to powiem , oby tak dalej a efekty będą znakomite !

Pozdr. Krystian

• 1 month later...
Napisano

A to mała aktualka. Dawno nic nie pokazałem a prace powoli ide do przodu. Rama naczepy juz prawie gotowa bez małych dodatków i szkrzyni na palety. Jezeli chodzi o Mana fotki niebawem sie pojawia...Fotograf to ja nie jestem wiec sorki za foty( sztuczne swiatło)...

S7300636.JPG

S7300637.JPG

S7300642.JPG

S7300644.JPG

S7300647.JPG

Napisano

Obejmy/uchwyty na kliny mogłeś pomalować pod kolor ramy

Napisano

Tornado obejmy to jednen z tych szczegolow ktory został do zrobienia...bedzie...Pozdrawiam.

Napisano

Ładnie.

Moim zdaniem jednak, piasty i końcówki (te blokujące koło na osi w modelu), powinny być w tym samym kolorze. Nie koniecznie w kolorze ramy, ale w jednolitym.

Pozdrowienia

Napisano
Obejmy/uchwyty na kliny mogłeś pomalować pod kolor ramy

Pierwsze luknięcie na fotki i o tym samym pomyślałem

A te "cycki" na kołach? W sensie mocowania. Będą takie?

Napisano

hehe. jezeli chodzi o kola to te "cycki" sa na próbe. Pierwsze załozenia były ze beda dekle jak na Manie- ale ich nie mam a obawy sa jak to bedzie wygladac. Zdania na ten temat były podzielone... sie zobaczy...

SKORZYSTAM OD RAZU- JEZELI KTOS Z WAS MA Z TRUCK ACCESORIES TE DEKLE A NIE BEDZIE ICH UZYWAŁ TO Z CHĘCIA JE " ZAŁOZE" DO NACZEPY...

ps. Praetorian ja tam cycki lubie...hehe pozdrowionka

Napisano

Tornado mowisz i masz- obejmy zrobione

JarekS masz racje, trzeba pomalowac całe piasty bo to rzeczywiscie wyglada jak "cycki" jakiejs kosmitki...Bedzie zrobione....Pozdrowinka

S7300650.JPG

Napisano

No i całkiem ładnie prezentują się piasty

Pozdrawiam.

Napisano

Moj wrog to czas. przez cały tydzień troche wnetrza zrobiłem i nic poza tym. Ma byc skromne bez zadnych bayerów wiec wyszło takie. Nie zza szare?

S7300664.JPG

S7300666.JPG

Napisano

Tak Tak CB bedzie i niestety firanki tez ale takie granatowe jak siedzenia i nie beda tak widoczne.

Napisano

Ja bym zrobił ciemniejszą deskę rozdzielczą aby był kontrast, zbyt jednolicie jest teraz.