pmroczko Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Dzień dobry! Kolega ze Stanów wyczaił, że Army Painter sprzedaje imitację drutu kolczastego. Po bliższym przyjrzeniu się wyszło na to, że mamy tu do czynienia z drutem plombowniczym, o takim jak ten: Z pewnej odległości to nawet może wyglądać dobrze... Chciałem przeprowadzić kilka prób - może ktoś z Was wie gdzie (poza allegro) można taki drut kupić, najchętniej na metry. A może ktoś już próbował tego triku albo produktu firmy Army Painter? Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 17 Lutego Super Moderator Share Napisano 17 Lutego W 1/35 niestety nie wygląda to dobrze, już lepszy fototrawiony, gdzieś widziałem jakąś firmę która oferowała taki prawdziwy w 1/35 ale cena zaporowa, i jakiś ze wschodu "wariat" kręcił ręcznie no ale to hardcore Trawiony chyba Eduard lub Aber nie pamiętam.. fota na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Też ostatnio myślę od rucie kolczastym w skali i ten Army Painter słabo wygląda. Przeboju z tego nie będzie. Eduardowski znacznie lepszy chyba, że rzeczywiście zamierzasz patrzeć na dioramkę z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Pomysł z dawnych czasów dla małej skali: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Sposób fajny ale w 1:35 trzeba by robić wszystko na piechotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego (edytowane) Fototrawiony ma chyba z 5-8m długości, jeśli miałbym się p.... jak matka z łobuzem, w kręcenie tego ręcznie. Podziękowałem kupiłem fototrawiony i nie żałuję, polecam. W Polsce tylko 25zł za jak pisałem 8m rzeczywistych. https://www.mojehobby.pl/szukaj.php?search_category=shop&search_keywords=Eduard+35640&szukaj=search&search_sort=d_score&items_per_page=30&control_answer=&answer_sha=1f75f17f66223bf31218425a8d8a2f1dec580c54&newsletter=&last_active_input=search_keywords&szukac=t&start=-1 Edytowane 18 Lutego przez copycat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Ja za czasów studiów opracowałem własny patent i kręciłem, kilka metrów pchnąłem wtedy na Allegro żeby ma fajki styknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 19 Lutego Autor Share Napisano 19 Lutego Dzień dobry! Bardzo Wam dziękuję za komentarze i pomysły. Musze spróbować różnych metod na robienie tego. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi