Fixer Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego (edytowane) Kyushu J7W Shinden z zestawu Hasegawa wzbogacony o blaszki Eduard 72183. Edytowane 19 Lutego przez Fixer 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Fajny, stary Mały Modelarz się przypomina . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego (edytowane) Mój "ulubieny". Troszkę ten zielony jest chyba za zielony no chyba że trochę aparat(i monitor) przekłamuje. No i jeszcze kwestia uzbrojenia. Wiadomo że powstał 1 prototyp, wykonał kilka lotów i ... nie był uzbrojony, otwory w nosie na działka były podobno zaślepione. Ale ogólnie jestem na A, jeszcze pytanko, przerabiałeś linie na wgłębne? Pytam bo ja mam tego pokraka z Hasy ale 48 i tam linie są wypukłe. Edytowane 19 Lutego przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego 12 godzin temu, jmx62 napisał: Mój "ulubieny". Troszkę ten zielony jest chyba za zielony no chyba że trochę aparat(i monitor) przekłamuje. No i jeszcze kwestia uzbrojenia. Wiadomo że powstał 1 prototyp, wykonał kilka lotów i ... nie był uzbrojony, otwory w nosie na działka były podobno zaślepione. Ale ogólnie jestem na A, jeszcze pytanko, przerabiałeś linie na wgłębne? Pytam bo ja mam tego pokraka z Hasy ale 48 i tam linie są wypukłe. W 1/72 są delikatnie wgłębne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego moj ulubiony samolot tez stoi u mnie na polce, tez z blachami Edka i oczywiscie budowalem go przed laty z MM teraz szukam jeszcze J7W2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego 29 minut temu, BRAVO112 napisał: teraz szukam jeszcze J7W2 Dwójka w 48 niedawno była dostępna na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego 2 godziny temu, jmx62 napisał: Dwójka w 48 niedawno była dostępna na allegro nie musze Ci chyba mowic, jaka jest jedyna sluszna skala... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego fajny. zawsze kojarze z malym modelarzem, mial tam czarny pas przeciwodblaskowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 23 Lutego Autor Share Napisano 23 Lutego (edytowane) W dniu 20.02.2024 o 11:45, BRAVO112 napisał: moj ulubiony samolot tez stoi u mnie na polce, tez z blachami Edka i oczywiscie budowalem go przed laty z MM teraz szukam jeszcze J7W2 Zadzwoniłem do swoich kontaktów w Shizuoce i obiecali wznowić: https://www.scalemates.com/kits/hasegawa-02468-kyushu-j7w2-interceptor-fighter--1534611 Edytowane 23 Lutego przez Fixer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego no to super jak nie znajde w Antwerpii albo Lingen, to tylko czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Mnie się podoba. Ja też do klubu MM należę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego W dniu 20.02.2024 o 11:45, BRAVO112 napisał: teraz szukam jeszcze J7W2 szkoda czasu / kasy na szukanie /kupowanie J7W2, ma raptem trzy inne części niż W1 ( szersze wloty powietrza na bokach kadłuba i dyszę wylotowa silnika Ne-20) oba łatwo samemu wystrugać. Ja sobie tak poradziłem. A Kolegę Fixer'a namawiam jeszcze na .... W2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi