Xmen Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja Tak mimochodem wspomnę informacyjnie że wszystkie modele firmy ICM są objęte dożywotnią gwarancją . Informacja o tym jest podana przy każdym modelu firmy ICM w sklepie MojeHobby. Ja się dowiedziałem dzisiaj. Więc gdyby ktoś miał problem podobny do mojego to wystarczy wypełnić odpowiedni formularz. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja 2 godziny temu, BRAVO112 napisał: no i gitara Ale że części jadą czy że budowa wstrzymana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja po moich ostatnich wpisach, wniosek moze byc tylko jeden: ze czesci jada i nie bedzie juz zadnego tlumaczenia, ze rama bedzie sama a w przerwie mozesz zrobic odkryty silnik ....( odlew zywiczny chyba CMK ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja 19 minut temu, BRAVO112 napisał: po moich ostatnich wpisach, wniosek moze byc tylko jeden: ze czesci jada i nie bedzie juz zadnego tlumaczenia, ze rama bedzie sama a w przerwie mozesz zrobic odkryty silnik ....( odlew zywiczny chyba CMK ) Domyśliłem się. Poprostu staram się poprawić sobie humor. Żadnych otwartych silników. Doceniam umiejętności modelarzy robiących pootwierane modele jednak mnie osobiście to nie kręci. To jest tak jak z notowaniem. Mam nitowadło ale jakoś nie mogę się do tego przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Maja Autor Share Napisano 17 Maja Oszklenie dotarło. Będzie można ruszać dalej (kiedyś). Całe 9 zł. cła musiałem zapłacić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja 32 minuty temu, Xmen napisał: Oszklenie dotarło. Będzie można ruszać dalej (kiedyś). No proszę, i od razu świat wygląda inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Godzinę temu, Rafał B napisał: i od razu świat wygląda inaczej no przez te nowa szybe czekam ( y ) na ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Jezd moc. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca No pewnie że jezd, ramę już widać. No i szkło na miejscu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Czerwca Autor Share Napisano 19 Czerwca Generalnie to czuję się pokonany przez ten model. Dużo szpachlowania w dość trudnych do obróbki miejscach.Część detali się przez to pozacierała.Mam nadzieję że najtrudniejsze już za mną. Doprowadzę budowę do końca ale wyjdzie z tego typowy "półkownik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca 6 minut temu, Xmen napisał: Doprowadzę budowę do końca ale wyjdzie z tego typowy "półkownik". Czasem tak bywa, ale przynajmniej będzie ciekawy półkownik . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca Ciąg dalszy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca No proszę, już wygląda jak samolot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca W dniu 19.06.2024 o 21:08, Xmen napisał: Doprowadzę budowę do końca ale wyjdzie z tego typowy "półkownik". Pozwolisz, że my to ocenimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) 7 godzin temu, Endrju napisał: Pozwolisz, że my to ocenimy? Oczywiście. Ale wezmę was sposobem. Zrobię zdjęcia z daleka. Już był taki jeden co mi zarzucił że specjalnie robię takie kiepskie zdjęcia.Żeby nie było widać niedoróbek i błędów. Trzeba się będzie tego trzymać. Edytowane 25 Czerwca przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca 7 godzin temu, Xmen napisał: Ciąg dalszy. To jest to co lubią oglądacze. Proszę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca 30 minut temu, marek d napisał: Proszę więcej. Będzie ale za jakiś czas.Najpierw urlop. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca No to miłego urlopu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca Godzinę temu, Xmen napisał: Będzie ale za jakiś czas.Najpierw urlop. tylko nie lec za daleko, bo rame ( kiedys) trzeba skonczyc Udanego urlopu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Lipca Autor Share Napisano 14 Lipca Już za chwileczkę, już za momencik. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Lipca Share Napisano 14 Lipca 50 minut temu, Xmen napisał: Już za chwileczkę, już za momencik. Kompresor zacznie się kręcić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lipca Autor Share Napisano 29 Lipca Maziaki część pierwsza. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 29 Lipca Share Napisano 29 Lipca No i brawo za odcienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 29 Lipca Share Napisano 29 Lipca Maski edkowe , czy produkcja własna ? Szpara skrzydło -silnik nie dodaje mu uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lipca Autor Share Napisano 29 Lipca Maski Peewit. Maziaków część druga. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi