Thalgonis Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Hejka, poniżej popularny „ołówek” Model jak na ICM bardzo dobrze spasowany, tylko ten ich plastik... I Stare Kino 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Świetny Dornier. Jak dla mnie obicia na śmigłach trochę nienaturalne, ale model bardzo ładny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Ładna robota, gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Ładny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Bardzo ładny łołuwek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Też mam go w planach ale w wersji Z-7. Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Godzinę temu, Adamo722 napisał: Też mam go w planach ale w wersji Z-7. To jest nas dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Dla mnie bomba (jak mawiał klasyk)! Mam tylko pytanie: to coś tutaj da radę zakitować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Ogólnie ciekawie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Fajny ołówek! Cieniowanie żółtego koloru przyciąga wzrok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Marca Autor Share Napisano 18 Marca 12 godzin temu, Baas ArK napisał: Dla mnie bomba (jak mawiał klasyk)! Mam tylko pytanie: to coś tutaj da radę zakitować? Nie wiem... Na tym etapie, trochę mi się już nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Bardzo fajny model Ci wyszedł. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Tak mi się spodobało Twoje wykonanie, że i maszyna mi wpadła w oko... a w łapki Kampstift Edka Z-7 też krąży po orbicie zainteresowań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca Elegancki modelik :), tak z ciekawości ten pogięty element na lewym skrzydle to co to jest ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 8 Czerwca Autor Share Napisano 8 Czerwca Dzienks To ichni pitot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Czerwca Share Napisano 8 Czerwca No już widzę że coś od mierzenia ciśnienia, zawsze myślałem że to ma coś z kaemem wspólnego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi