NobelEXC Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 Tego jeszcze nie bylo, tuning ZIL-a, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 Ładnie się prezentuje w cywilnym ubranku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 Biedny ZiL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 Gdyby nie koła i tylne lampy to był nawet fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Biedny ZiL... dlaczego?? lepiej zeby sta za stodoła i rozpadał sie na czynniki pierwsze?? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Biedny ZiL... dlaczego?? lepiej zeby sta za stodoła i rozpadał sie na czynniki pierwsze?? Pozdr. Nie, mogliby go wyremontować do stanu fabrycznego, zamiast robić z niego jakieś dziwactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Całość wg mnie psują te półkule na kołach. Ale pomysł ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Też uważam że bez kołpaków lepiej wyglądałby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerman Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 A ile pali na 100 km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Jeden zrobi taki pojazd na oryginał a inny zrobi tunning i nic nie zrobisz. Ważne, że auto otrzymało nowe życie. Fakt kołpaki i tylne światła są beznadziejne... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Tak wygladał mój Ził którym holowałem kiedyś auta ciężarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 A mnie ten tuning się podoba. Chłopaki się postarali i nieźle im to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 A ile pali na 100 km Question . Tyle ile wlejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 jak kraz 100/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 Kołpaki jeszcze ujdą ale tylne światła to padaka , ale wrażenie robi niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rubid Napisano 4 Listopada 2007 Share Napisano 4 Listopada 2007 A mi się nie podoba. Jedyne co moge za plus uznać to przednie światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Pozwalam sobie zamieścić fotkę większego brata Ziła, czyli Urala, w wersji rajdowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Ostaszeweski rally team. Hahaha. Ostach to tragiczna firma transportowa :P ale auto niczego sobie. Chetnie poszalał bym takim w terenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Ostaszeweski rally team. Hahaha. Ostach to tragiczna firma transportowa :Pale auto niczego sobie. Chetnie poszalał bym takim w terenie ;) Jak ta firma wygląda to nie wiem, ale auto w terenie sprawuje się znakomicie. Jedynym problemem są jego gabaryty. Tam gdzie ja się prześlizgiwałem Gelendą on musiał taranować drzewa.... Natomiast zatopienie auta raczej mu sie grozi, chyba że będzie chciał pokonać Odrę wpław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 7 Listopada 2007 Share Napisano 7 Listopada 2007 Heheh Odrę w pław dobre ;) Firma bardzo syfiasta.Słabe auta i słabe płace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Ził nawet fajny tylko bardzo go szpecą te kołpaki i tylne światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi