Kowalec222 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Witam, Dzisiaj chciałem zaprezentować F-4E z zestawu Italeri w malowaniu izraelskim. Zestaw wsparty elementami żywicznymi, fotele, koła, osłony wlotów powietrza. Pozdrawiam 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Sympatycznie wyszedł kawał modelu to jest zapewne Mam podobnego (RF-4E też Ita) wyszykowanego z masą dodatków i ciągle się zastanawiam czy w to iść czy zmienić bazę na Hase która obecnie jest w cenie F-4 w 72... Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca Dzięki, zmieniaj na Hasegawę jak masz możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Italeri czyli stare Esci. Kosztował cię pewnie sporo nerwów, ale wygląda świetnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Model robi bardzo dobre wrażenie. Ja zrobiłem również z Italeri Phantoma ale w wersji morskiej J. Ja akurat samodzielnie sobie model zwaloryzowałem. Te osłony FOD na wlotach powietrza do jakiego zestawu są dedykowane ? Czy fotele pasowały bez problemu ? Nie było problemów z mocowaniem osłon kabin (ja musiałem przerabiać i mocować na metalowych drucikach) oraz czy osłony kabin nie były za wąskie w stosunku do obrzeży kadłuba ? Ja niestety musiałem pokombinować, żeby to jakoś zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca 19 minut temu, barszczo napisał: Italeri czyli stare Esci. Kosztował cię pewnie sporo nerwów, ale wygląda świetnie . Tak to stare poczciwe ESCI. Mam jeszcze dwa takie modele w wersji E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca Niby Esci, ale na pewno cieszy oko. Nie świeci się za bardzo? Te izraelskie mam wrażenie, że jakieś bardziej matowe były. Tylna osłona kabiny wygląda jakby ciut opadła. Model wygląda elegancko. Bardzo ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca 1 godzinę temu, barszczo napisał: Italeri czyli stare Esci. Kosztował cię pewnie sporo nerwów, ale wygląda świetnie . Dziękuję, nie było tak źle, samo spasowanie jak na wiek modelu ok, jak zaakceptuje się uproszczenia to dość przyjemnie się skleja, oprócz szklarni. 1 godzinę temu, Staryfajter1954 napisał: Nie było problemów z mocowaniem osłon kabin No właśnie spasowanie tych elementów to najsłabszy element, chciałem zrobić zamknięte, ale nie dałem rady. Godzinę temu, MAREK74 napisał: Tylna osłona kabiny wygląda jakby ciut opadła. Te osłony na patafixie tylko zamocowane bo model rusza w podróż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Czerwca Share Napisano 10 Czerwca 1 godzinę temu, Kowalec222 napisał: Dziękuję, nie było tak źle, samo spasowanie jak na wiek modelu ok, jak zaakceptuje się uproszczenia to dość przyjemnie się skleja, oprócz szklarni. No właśnie spasowanie tych elementów to najsłabszy element, chciałem zrobić zamknięte, ale nie dałem rady. Te osłony na patafixie tylko zamocowane bo model rusza w podróż. Masz podobne spostrzeżenia do moich wobec tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca bardzo ładny starozakonny F4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi