Rzeznik Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Cześć wszystkim! Chciałbym przedstawić galerię końcową mojego najnowszego projektu - śmigłowca Mi-2 od Hobby Boss. Zmagania z tym modelem opisałem szczegółowo w relacji budowy, którą możecie znaleźć tutaj. Największą bolączką tego modelu okazała się przednia szyba, co jest efektem zniszczenia fabrycznego oszklenia. Na żywo nie rzuca się to tak bardzo w oczy, ale tryb makro bezlitośnie ujawnia wszelkie niedociągnięcia. Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim za kibicowanie i pomoc w budowie tego modelu. Wasze wsparcie było nieocenione! Pozdrawiam i zapraszam do obejrzenia zdjęć! 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Dobrze się prezentuje Nawet na zbliżeniach jest lux, co łatwe w tej skali nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Świetny Czajnik, bardzo się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Mnie również się podoba Ostatnio miałem okazję zasiąść za sterami tego śmigłowca podczas Śląskich Manewrów w Bytomiu. Śmigłowiec był na wystawie statycznej można było dokładnie pooglądać dotknąć. Robi wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Świetny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Mi też się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Miałeś niezłą przyprawę z tym oszkleniem wygląda bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Sympatycznie wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca Cieszę się, że model się podoba. Bardzo dziękuję wszystkim za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi