Kalor Napisano wczoraj o 10:02 Autor Share Napisano wczoraj o 10:02 9 minut temu, makinen napisał: Nie marudź- świetnie to wyglada- i nie tylko mówię o kamuflażu . Ja żyję z marudzenia : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano wczoraj o 10:03 Share Napisano wczoraj o 10:03 Od razu poznać fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano wczoraj o 14:13 Share Napisano wczoraj o 14:13 Również powiem krótko- nie marudź. Bardzo dobrze oddałeś charakterystyczny kształt plam i kolorystykę. Robi to wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Tylko rozmiar pędzla mi nie pasi - 0/2? Co do reszty, brak pytań. Oddanie surowej stalowej płyty - mnie zatkało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu Z samej figurki jestem zadowolony, mój problem jest z samym malowaniem kamuflaży w 1/35. Gubi się całe cieniowanie a kamuflaż rozmywa wszystkie kształty. Jest więc jeszcze sporo do usprawnienia. 52 minuty temu, Lipstein napisał: Tylko rozmiar pędzla mi nie pasi - 0/2? Co do reszty, brak pytań. Oddanie surowej stalowej płyty - mnie zatkało... 0/2 do czarnych, 0 do kolorowych. Płytę to się przyjemnie robi: malujesz na szaro, moczysz i losowo plamki z czerwonej i żółtej rdzy + pomarańczowa i czarny. Tak żeby się rozpływały i mieszały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu Poszukam, może jest taki rozmiar 0/2 i przegapiłem? A malowanie takiego kamuflażu i później cieniowanie i reszta zabiegów - IMHO - mija się z celem. Ochy i achy i tak dostajesz za resztę, nie biczuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 19 godzin temu Share Napisano 19 godzin temu 9 minut temu, Lipstein napisał: Poszukam, może jest taki rozmiar 0/2 i przegapiłem? 2/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Old Man, wpadłem na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi