PUSH-UPEK Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Oto kolejna moja praca. Tym razem skala 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Super figurka i świetne malowanie, jednak producent chyba trochę przesadził z klingą szabli, wygląda jak nie z tej skali. Jeśli wolno mi coś radzić: przy fotografowaniu w świetle sztucznym (żarówka) dobrze jest w aparaciku przestawić balans bieli na symbol właśnie żarówki lub napis "Tungsten", większoć kompaktów ma taka funkcję. Unika się wtedy owej niezośnej żółci. Piękny model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal.tbg Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Czołem! Fantastyczna, figurka, niemniej jednak efekt faktycznie psuje nienaturalnie duża rękojeść szabli i koluszka przy pochwie. Może warto by wykonać je od podstaw? Poza tym chyba nie domalowałeś żabki do szabli. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Ładne wykonanie mnie osobiście razi w oczy jakgdyby nienaturalna wielkość twarzy, jak by za duża. Fajnie udało Ci się odzwzorować fakturę munduru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uvJacek Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Mnie się podoba idziesz w dobrym kierunku jeśli chodzi o cieniowanie, tylko mam prośbę jak robisz zdjęcia w świetle żarowym czyli żarówek itp to włącz w aparacie w balansie bieli taki właśnie wybór światła bo na tych zdjęciach trudno ocenić czy np kolor munduru jest jak trzeba chyba tylko te pierwsze zdjęcie jest z lampą błyskową więc tam jest taki wmiare poziom odwzorowania barw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Co on ma za tasak na plecach ? Dobrze, że się na allegro nie skusiłem. Sama figurka ("bezbronna") fajna i ładnie pomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Figura przepięknie pomalowana, ale proporcje anatomiczne koszmarne. Toż jakiś mutant to jest - i nie mówię tu tylko o monstrualnej szabli, ale w ogóle o postaci - łeb jak u konia a nie ułana Koszmar!!!! Wiem, że to nie Twoja wina, a rzeźbiarza, który to coś wystrugał. Niemniej malowanie jak napisałem na wstępie wspaniałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 mi tam podoba się ta figurka ... mimo odstępstw od proporcji (ma taki kreskówkowy klimat) jakich farb używasz do malowania ? akryle czy olejne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Maluje tylko i wyłacznie olejami. A figurka, jest jaka jest, taki wypłód. POZDRO!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Figsa bardzo ładna ale tak jak wcześniej pisano,za duża rękojeść.A z czego ta trawka jest zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 A przy okazji gdzie takie rzeczy sprzedają, ja mimo omówionych niedomagań zestawu chętnie taki kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Trawka to STATICGRASS,krótka przytwierdzona na vikol i malowana na zielono olejami. Natomiast figurka ta jest żadka, jeśli chodzi o orginał, klony są do dostania na najbardziej popularnej aukcji internetowej w Polsce czyli A....... i tak dalej. Trzeba po prostu czesto zaglądać. POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi