Grzes Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia 22 minuty temu, Lunch896tearful napisał: nie wyszla doskonala ale jakos ujdzie Moim zdaniem jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 20 Sierpnia Autor Share Napisano 20 Sierpnia szklo zamaskowane jutro pewnie psikne podkladem i mam jeszcze pytanie czy lepiej wkleic tą antene na dziobie teraz czy moze na sam koniec bo szczerze mowiac to boje sie ze ją ulamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia 7 godzin temu, Lunch896tearful napisał: czy lepiej wkleic tą antene na dziobie teraz czy moze na sam koniec Chodzi Ci o rurkę pitota? Jak uważasz. Jeśli uważasz, że jest ryzyko ułamania to może lepiej na koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 21 Sierpnia Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2 godziny temu, Grzes napisał: Chodzi Ci o rurkę pitota? Jak uważasz. Jeśli uważasz, że jest ryzyko ułamania to może lepiej na koniec. tak, właśnie gdy sklejalem suczke to kilka razy zlamalem ocp wiec tu chyba wkleje na koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia (edytowane) Panele z przyrządami w kokpicie po prawej chyba nie powinny odstawać? Edit: HUD fajnie wyszedł Edytowane 22 Sierpnia przez kozborn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 22 Sierpnia Autor Share Napisano 22 Sierpnia (edytowane) 1 godzinę temu, kozborn napisał: Panele z przyrządami w kokpicie po prawej chyba nie powinny odstawać? tak jak odkleje kabine to je przykleje CA Edytowane 22 Sierpnia przez Lunch896tearful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia dlatego ja wszelkiego rodzaju anteny, czujniki itp staram się robić z metalu i następnie je wtapiać, nic tego nie ruszy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 23 Sierpnia Autor Share Napisano 23 Sierpnia w miedzy czasie gdy podklad sobie schnie pobawilem sie z wodzidlem i postanowiłem dorobic ten koszyk na gasnice. robienie samodzielnie niektorych czesci sprawia mi sporo radosci i satysfakcji, moze nie sa one idealne ale z każdym kolejnym modelem mozna progresowac i robic coraz to lepsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 23 Sierpnia Autor Share Napisano 23 Sierpnia moglby ktos napisac jakie kolory najlepiej dokupic do pomalowania wodzidla i do tych zielonych dekli w kolach? +bonus dorobiona gasnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 25 Sierpnia Autor Share Napisano 25 Sierpnia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 25 Sierpnia Autor Share Napisano 25 Sierpnia zrobilem bardzo leciutkie zroznicowanie powierzchni o ile moge to tak nazwać. nie chcialem mocno podkreslac paneli bo nie podoba mi sie mocny preshading i sadze ze do tego nowego kamuflazu nie pasuje bo nie zdazyl sie on tak bardzo odbarwic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 26 Sierpnia Autor Share Napisano 26 Sierpnia czy jak pokryje model farbami satynowymi i i na samym koncu jak bede psikal lakierem matowym to ten satynowy bedzie jakos przebijal czy wszytsko bedzie wygladalo jakbym zamiast satyny uzyl matu? bo nie mialem do wyboru farb matowych i musialem kupic tą satyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 30 Sierpnia Autor Share Napisano 30 Sierpnia (edytowane) W kwestii kolorow bedzie lekki problem maluje farbami gunze i jak c306 wydaje sie w porzadku tak c308 w ogole nie wyglada jak ten szarojasny na samolocie. Może aparat tego nie oddaje ale w rzeczywistości odcien wpada mocno w niebieski. Sprobuje pobawic sie porozjasniac itd. Edytowane 30 Sierpnia przez Lunch896tearful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 30 Sierpnia Autor Share Napisano 30 Sierpnia tak jak mowilem zdjęcia nie oddaja realizmu dlatego wrzucam zdjecia w dwoch roznych światłach. wedlug mnie teraz kolor jest o wiele lepszy niz ten poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września moglby ktos napisac jak korzystac z imgur zeby wrzucic zdjecia tu na strone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września (edytowane) ..... Edytowane 3 Września przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września W dniu 23.08.2024 o 15:32, Lunch896tearful napisał: moglby ktos napisac jakie kolory najlepiej dokupic do pomalowania wodzidla Rób jakimś zwykłym pomarańczem. Ja robiłem np. Humbrol Orange 18 (wodzidło do Su-22) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 8 Września Autor Share Napisano 8 Września no i mig pomalowany. efekt mnie tak srednio zadowala ze wzgledu na kolory, preshading mi sie podoba bo jest leciutkie zroznicowanie powierzchni ale nie przesadne (na zywo lepiej to wygląda) P.S. jak malowalem ciemny kolor to zrobil mi sie straszny piasek ale to przepolerowalem. wrzucam pare fotek ocencie jak wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 11 Września Autor Share Napisano 11 Września powoli do przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 14 Września Autor Share Napisano 14 Września (edytowane) . Edytowane 15 Września przez Lunch896tearful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 14 Września Autor Share Napisano 14 Września napisze ktos jak wstawic zdjecia zeby nie bylo widac linku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 15 Września Super Moderator Share Napisano 15 Września 15 godzin temu, Lunch896tearful napisał: napisze ktos jak wstawic zdjecia zeby nie bylo widac linku? Prawym ppm na zdjęciu klikasz i klikasz "Kopiuj odnośnik do obrazu" a następnie wklejasz go na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 15 Września Autor Share Napisano 15 Września dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 18 Września Autor Share Napisano 18 Września (edytowane) wodzidlo skonczone Edytowane 18 Września przez Lunch896tearful 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Września Share Napisano 18 Września W zasadzie zrobiłeś osobny model, świetnie wyszło . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi