Szydercza Gała Napisano 14 Lipca Share Napisano 14 Lipca No i ostatni element paznokciowego projektu ukończony. Warsztacik TUTAJ. 351, znany też jako Garbata Baba Jaga, jest jedynym przedstawiecielem chińskiego typu 033G1. Temat juz przeze mnie odwiedzany w 1:144, tym razem w 700-tce. Przede wszystkim wielkie podziękowania dla kolegi Roberta, któremu zawdzięczone są pojazdy, skrzynie i beczki. Ludziki klasycznie ION Model, do tego troche szmelcu i skraczu. Teraz zostaje mi już chyba tylko zrobienie go w kisielu w 350, co by wykorzystać wszystkie dostępne skale i sposoby ekspozycji Z serii MAKRO wrogiem modelarsFa: No i oczywiście z zapałkOM: 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 14 Lipca Share Napisano 14 Lipca Idziesz Pan jak burza! Dopiero co jeździdła były w podkładzie, a tu już na gotowo . Może i nadbrzeże ze wszystkim co na nim trochę za czyste, ale i tak zazdraszam wykonania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 14 Lipca Share Napisano 14 Lipca (edytowane) kurczę fajnie to wyszło a patrząc iz to 700 to juz w ogole klękajcie narody, jak zwykle doskonale // gratulacje ja bym troszkę rozmył bardziej w zacieki te zielone (ale to pewnie zbliżenia sprawiają wrażenie lekkich ;paciek:)) i może i nabrzeże fatycznie takie porządne ... ale to jest KRL tam pyłka nie ma i wszyscy tacy sami wiec jak dla mnie realne => jeszcze wodzu przyjedzie i będzie wtopa ps a czy z tych polerów lina by fajnie nie wyglądała ? ps ta fota z zapałką sztos szos - bardzo fajne Edytowane 14 Lipca przez laskonogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Lipca Share Napisano 14 Lipca Fajna scenka mi tu jednak jeszcze jakiegoś dźwigu nawet na pojeździe brakuje bo jak te beczki dostarczą Na przetaczanie BHP by nie pozwoliło no chyba że to czysty spiryt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Lipca Autor Share Napisano 15 Lipca Prrroszę, brud, syf, stary olej, ślady opon Co do dźwigu, to gdzie jest powiedziane że one nie jadą w drugą stronę? BHP Kto nie ładował 200l beczki oleju w taki sposób nic o życiu nie wie Zdarza mi sie to dość regularnie i nie ma w tym nic skomplikowanego. Zacieszam że sie podoba i dzięki za uwagi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca 13 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Prrroszę, brud, syf, stary olej, ślady opon ło panie, to jeszcze poler delikatnie od zewnętrznej winiene mieć syfek na tym białym gzymskie - co by rowniej to wygladało zajebiste te ślady opon jak to zrobiłeś tylko nie mów ze aero z ręki bo sie tępym narzędziem obije 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Lipca Autor Share Napisano 16 Lipca (edytowane) Biała linia na krawedzi doku jest po to, po co taka sama linia jest na peronie kolejowym,żeby było widać gdzie jest krawędź z której można się spitolic na łeb Jest już wystarczajaco obryta. Wszystko zrobiłem olejami i emalią. Ślady opon namalowałem magicznym narzedziem, na ktore w RZyciu byś nie wpadł..... PĘDZLEM Edytowane 16 Lipca przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca Brudniejsza wersja doku zdecydowanie, rozumISZ, lepsza. Wcześniej to taka półka na ksiONżki z aŁtkami 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca (edytowane) 3 godziny temu, Lipa napisał: Brudniejsza wersja doku zdecydowanie, rozumISZ, lepsza.... racja, racja... widz ma rzucić okiem i instynktownie czuć smród sinic i rozkładających się meduz AWRUK ! na razie to powiało ale navigOM Edytowane 16 Lipca przez M.A.V. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca 1 godzinę temu, M.A.V. napisał: racja, racja... widz ma rzucić okiem i instynktownie czuć smród sinic i rozkładających się meduz A gdzie glony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Lipca Autor Share Napisano 16 Lipca Sinice to glony Podsumowując całkiem fajne te paznokcie, ale wielkim mankamentem samego zestawu jest brak blaszki. Gdyby ktoś chciał od tego zaczynać przygody z 700, od razu musialby inwestowac w jakieś uniwersalne relingi. Naprawdę chyba zrobię go jeszcze raz w 350tce, łajbą jest..... niepowtarzalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 18 Lipca Autor Share Napisano 18 Lipca Takiego zrobię, jak wymyślę jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Takiego zrobię, jak wymyślę jak do kolegi @TAW na korepetycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca Świetny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi