Thalgonis Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca (edytowane) „Skąpani w ogniu”... Nie, nie, to nie ten film Tu raczej pasuje Skąpani w błocie PS. sam modelik do d...y - pospaczane wszystko, a najgorzej górna część Zdecydowanie nie polecam... Edytowane 16 Lipca przez Thalgonis 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca nie wiem, czy już mówiłem, ale podoba mi się Twój styl malowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Lipca Autor Share Napisano 16 Lipca Dziękuję Zapomniałem wsadzić kilka fotek warsztatowych: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persyMG Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca Bardzo fajny, Podstawka też. Tylko szkoda, ze chociaż kierowcy nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca Malowanie i podstawka extra wyszło! Z gąsienicami gorzej. One są gumowe, czy tak jakoś się nie udało poskładać? Szkoda, bo poza tym bardzo fajnie. Swoją drogą ciekawe ile w rzeczywistości Schutzenpanzerów wersji A dotrwało do czasu przemalowania ich na Dunkelgelb? Tak naprawdę znam w tak późnym malowaniu tylko zdjęcie pojazdu w wersji dowodzenia SdKfz 251/6 z 1944 roku, którym jeździł generał von Saucken. No, ale to nie był pojazd, który "pokazywał się" na pierwszej linii. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Lipca Autor Share Napisano 16 Lipca 1 godzinę temu, Merten napisał: ...Swoją drogą ciekawe ile w rzeczywistości Schutzenpanzerów wersji A dotrwało do czasu przemalowania ich na Dunkelgelb? Tak naprawdę znam w tak późnym malowaniu tylko zdjęcie pojazdu w wersji dowodzenia SdKfz 251/6 z 1944 roku, którym jeździł generał von Saucken. No, ale to nie był pojazd, który "pokazywał się" na pierwszej linii. Dziękuję Co do malowania - ja jestem miernym modelarzem w tym temacie: jak jakieś malowanie w instrukcji się podoba, to takie robię Tu instrukcja revellowska podaje właśnie '44... PS. tak, gąski gumowe. Uznałem, że skoro ma być dosyć mocno uwalany w błocie, to szkoda wydawać (więcej niż na sam model) na friule do niego One były w o wiele gorszej kondycji - sporo tych gumowych nadlewek oczyściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca fajny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Lipca Share Napisano 17 Lipca Tak patrząc na model do twoich malunków ciężko się przyczepić Pozostają kwestie merytoryczne bo jak lewa strona wygląda w miarę ok to prawa nie współgra bo brak rowu, kamienia czy drzewa do takiego napięcia gąski. Podstawka fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 18 Lipca Share Napisano 18 Lipca Pomijając wszystko inne tak z ciekawości tylko spytam, dlaczego rura wydechowa nie jest rozwiercona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Lipca Autor Share Napisano 18 Lipca 10 minut temu, Rafał B napisał: Pomijając wszystko inne tak z ciekawości tylko spytam, dlaczego rura wydechowa nie jest rozwiercona? Sie mi zapomniało Rafale Rozwiercę na wystawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi