Floki Napisano 24 Sierpnia 2024 Share Napisano 24 Sierpnia 2024 (edytowane) Modele zmontowane. Czas na końcową galerię. Warsztat z budowy znajduje się tutaj: Mi-2URN Mi-2URP Co do samego zestawu, to dało się skleić bez większych trudności, aczkolwiek spasowanie niektórych elementów jest takie sobie (najgorzej sytuacja ma się z przednią szybą i jej obramowaniem). Poza tym mogą się trafić wadliwe elementy (np. w obu egzemplarzach przednie golenie miały oś tylko z jednej strony) co wynika prawdopodobnie ze zużycia form. Ogólnie model można sobie złożyć, ale nie ma co oczekiwać jakichś rewelacji. No chyba, że ktoś przyłoży się do roboty i poprzerabia to i owo. Mi by się nie chciało, bo jako niedzielnego sklejacza zadowala mnie wykonanie modeli prosto z pudła. Edytowane 24 Sierpnia 2024 przez Floki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Sierpnia 2024 Share Napisano 26 Sierpnia 2024 (edytowane) Fajne czajniczki. Podobają się. Edytowane 26 Sierpnia 2024 przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 26 Sierpnia 2024 Share Napisano 26 Sierpnia 2024 fajnie wyszlo! gratki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Sierpnia 2024 Share Napisano 26 Sierpnia 2024 Fajne śmiglaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Sierpnia 2024 Share Napisano 27 Sierpnia 2024 Klasyczne Czajniki, fajnie wyglądają . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi