Floki Posted August 24, 2024 Share Posted August 24, 2024 (edited) Modele zmontowane. Czas na końcową galerię. Warsztat z budowy znajduje się tutaj: Mi-2URN Mi-2URP Co do samego zestawu, to dało się skleić bez większych trudności, aczkolwiek spasowanie niektórych elementów jest takie sobie (najgorzej sytuacja ma się z przednią szybą i jej obramowaniem). Poza tym mogą się trafić wadliwe elementy (np. w obu egzemplarzach przednie golenie miały oś tylko z jednej strony) co wynika prawdopodobnie ze zużycia form. Ogólnie model można sobie złożyć, ale nie ma co oczekiwać jakichś rewelacji. No chyba, że ktoś przyłoży się do roboty i poprzerabia to i owo. Mi by się nie chciało, bo jako niedzielnego sklejacza zadowala mnie wykonanie modeli prosto z pudła. Edited August 24, 2024 by Floki 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 (edited) Fajne czajniczki. Podobają się. Edited August 26, 2024 by Endrju 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart207skw Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 fajnie wyszlo! gratki! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 Fajne śmiglaki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted August 27, 2024 Share Posted August 27, 2024 Klasyczne Czajniki, fajnie wyglądają . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacmin Posted July 9, 2025 Share Posted July 9, 2025 Gratulacje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts