Floki Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia (edytowane) Modele zmontowane. Czas na końcową galerię. Warsztat z budowy znajduje się tutaj: Mi-2URN Mi-2URP Co do samego zestawu, to dało się skleić bez większych trudności, aczkolwiek spasowanie niektórych elementów jest takie sobie (najgorzej sytuacja ma się z przednią szybą i jej obramowaniem). Poza tym mogą się trafić wadliwe elementy (np. w obu egzemplarzach przednie golenie miały oś tylko z jednej strony) co wynika prawdopodobnie ze zużycia form. Ogólnie model można sobie złożyć, ale nie ma co oczekiwać jakichś rewelacji. No chyba, że ktoś przyłoży się do roboty i poprzerabia to i owo. Mi by się nie chciało, bo jako niedzielnego sklejacza zadowala mnie wykonanie modeli prosto z pudła. Edytowane 24 Sierpnia przez Floki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia (edytowane) Fajne czajniczki. Podobają się. Edytowane 26 Sierpnia przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia fajnie wyszlo! gratki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia Fajne śmiglaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Sierpnia Share Napisano 27 Sierpnia Klasyczne Czajniki, fajnie wyglądają . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi