Mirek66 Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Piękna robota , anty poślizg bajka reszta też na piątkę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcolagu Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Piękna praca!! Nie mogę się doczekać końca. Tak dla informacji, nakpadon na zdjęciu zamieszczonym przez bulik58 jest mój... (google translated...) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego 1 godzinę temu, Barthass napisał: musze kupić nowy i w końcu porządny aerograf i potrenować na złomie, stary chinol wyzionął ducha, niestety podczas malowania Pumy Się nie zastanawiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego 30 minut temu, zaruk napisał: Się nie zastanawiaj... W myślach mi czytasz, dokładnie ten model chcę kupić. 45 minut temu, marcolagu napisał: Piękna praca!! Nie mogę się doczekać końca. Tak dla informacji, nakpadon na zdjęciu zamieszczonym przez bulik58 jest mój... (google translated...) Grazie mille! Beautiful work with this Nakpadon, do You have more pictures of Your model (if yes, please send me PM)? I want to start my build as soon as the White Oak will release a conversion set. I tink I remember You and Your work from IDF Modelling (ex IDF-In-Scale) forum, You was a member or my memory is bad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego Jezus Maria, różnica w cenie na Ebay kolosalna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 19 Marca Autor Share Napisano 19 Marca (edytowane) Cześć! Udało mi się odkopać mój wątek W końcu znalazłem chwilę czasu i zamontowałem nowe liny holownicze na kadłubie i tym samym zakończyłem montaż, tak prezentuje się całość, lufa półcalówki powinna być równoległa z armatą, ale cała osłona jarzma jest założona na sucho i dopiero na zdjęciach zauważyłem, że całość lekko opada. Edytowane 19 Marca przez Barthass 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Razem z australijskim Centurionem z innego wątku są to dla mnie dwa najbardziej inspirujące modele ostatnich miesięcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca No powiem szczerze że ja bym się zastanowił czy nie zostawić surowego modelu bo prawdziwy delikates. Chyba nigdy nie widziałem gotowego modelu w stanie surowym na desce ozdobnej. Ciekawie by wypadał przy pomalowanych modelach. Ale ogólnie pomalowany też będzie cieszył oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 19 Marca Share Napisano 19 Marca Tylko ta plandeka nie Tak serio to imponująca robótka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca 10 godzin temu, Lipstein napisał: Razem z australijskim Centurionem z innego wątku są to dla mnie dwa najbardziej inspirujące modele ostatnich miesięcy. Dzięki bardzo! No nie powiem, zestawienie razem z Centurionem to wyróżnienie dla mojej pracy, też strasznie mi się podoba model i podziwiam ogrom pracy włożonej przez Jamata. 9 godzin temu, SnajperTBG napisał: No powiem szczerze że ja bym się zastanowił czy nie zostawić surowego modelu bo prawdziwy delikates. Chyba nigdy nie widziałem gotowego modelu w stanie surowym na desce ozdobnej. Ciekawie by wypadał przy pomalowanych modelach. Ale ogólnie pomalowany też będzie cieszył oko Uwierz mi, że najchętniej bym go nie malował bo kompletnie nie lubię i nie czuję malowania, ale to niestety zło konieczne i po odstaniu chwili na półce w takiej formie wleci do lakierni 8 godzin temu, Mariusz 72 napisał: Tylko ta plandeka nie Tak serio to imponująca robótka. Ajj, kłuje w oczy ta plandeka Przy następnej okazji już popracuje nad tym, na szczęście następny model w kolejce nie będzie miał żadnej plandeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 54 minuty temu, Barthass napisał: następny model w kolejce nie będzie miał żadnej plandeki A co knujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Jak mawiano o grafikach Durera - skrzywdziłbyś dzieło nakładając farby… pięknie to wygląda, dokładna, precyzyjna, czysta robota 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Mam nadzieje ze malowanie bedzie na tym samym poziomie co skladanie modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 22 minuty temu, patrykd napisał: Mam nadzieje ze malowanie bedzie na tym samym poziomie co skladanie modelu. No raczej. Piękna, czysta robota. Serce rośnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca Barthass, pomaluj połowę, serio. Nie widziałem jeszcze nigdy tak wyeksponowanego modelu. Jeśłi mogę zasugerować przy takim pomyśle, nie rób ostrego przejścia pomiędzy częścią surową i malowaną, żeby było widać np. podkład. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca Dziękuję za pozytywny odbiór mojej pracy 8 godzin temu, patrykd napisał: Mam nadzieje ze malowanie bedzie na tym samym poziomie co skladanie modelu. Ja też 7 godzin temu, Lipstein napisał: Barthass, pomaluj połowę, serio. Nie widziałem jeszcze nigdy tak wyeksponowanego modelu. Jeśłi mogę zasugerować przy takim pomyśle, nie rób ostrego przejścia pomiędzy częścią surową i malowaną, żeby było widać np. podkład. Nie powiem, kusząca propozycja, ale jednak jestem tradycjonalistą w tych sprawach i pójdzie w całości pod farbę. 10 godzin temu, piotrkur napisał: A co knujesz? Takie paskudztwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca 17 minut temu, Barthass napisał: Takie paskudztwo: No nie aż takie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi