laskonogi Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia (edytowane) zauważam pewne podobieństwo;) dzięki, rączki i pokrętła dodamy w postprodukcji Edytowane 19 Kwietnia przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia no dobra poharatałem i podrukowałem wyniki ponizej i porównawczo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Kwietnia Autor Share Napisano 20 Kwietnia Sam lepiej bym tego nie wymyślił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Kwietnia Super Moderator Share Napisano 21 Kwietnia Dzień dobry. Kolor red wymieszany z hull red i nałożony na burty. W późniejszym czasie lekkie poprawki między tymi relingami zrobię. Gołym okiem wygląda to ok, a na zdjęciach coś tam jeszcze jest nie równo. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Houston mamy problem - wyszło mi że nie dysponuje dwoma broncowymi zestawami blach ... a to powoduje ze ciężko będzie strzelić dwa w tym samym typie - a może ktoś ma do odstąpienia ... czy przepisy dopuszczają aby prócz bohatera na winietce była także inna udka np Kriegsfischkutter? wychodzi mi ze w 2 i 4 flotylli we Francji stacjonowali razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia Rob co chcesz i tak nie skonczysz.... jak zawsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Rob co chcesz i tak nie skonczysz.... jak zawsze az z takim defytyzmem poczekaj do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 22 Kwietnia Share Napisano 22 Kwietnia Przepraszam za kłaki na zdjęciach. Muszę zainwestować w mocniejszOM lupę. Dzisiejsze 15 minutUF. Jeszcze będę doklejał jakieś śmieci. Podłoga za krótka więc trzeba będzie, rozumISZ, wydłużyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Kwietnia Super Moderator Share Napisano 22 Kwietnia Cześć. U mnie niewiele, a tak wiele. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia (edytowane) Zostało szlifowanie szpachli, doklejenie ścianek i ewentualne korekty spasowania z kadłubem. Temat tego przerostu formy nad treściOM uważam za zamknięty. Czas na zwillinga którego mnie się kompletnie nie chce robić. Może zamiast tego ogolę resztę pokładu i dorobię te "nosze" na torpedy. Edytowane 23 Kwietnia przez Lipa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia (edytowane) no grubo nie powiem - wyszło zajebiście trzeba bedzie pokazywać pod odpowiednim kątem , swoją drogą te moje 3d gluty mogą sie schować piknie to wyszło Edytowane 23 Kwietnia przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia 5 godzin temu, laskonogi napisał: no grubo nie powiem - wyszło zajebiście trzeba bedzie pokazywać pod odpowiednim kątem , swoją drogą te moje 3d gluty mogą sie schować piknie to wyszło Bez przesady. Mój glut różni się od Twojego tym , że jest opanierowany jakimiś śmieciami. Wygląda kolorowo i ciekawie ale jest, delikatnie mówiąc, mocno koślawe.Podoklejaj jakieś detale i TEŻ będzie dobrze. Zalecałbym też malowanie tego osobno by wkleić już złeteringowane na miejsce Najbardziej to mnie się nie podoba u Ciebie ten próg-będzie widać. Zaszpachluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia No niezły skracz, brawo za odwagę, troszkę śmiechłem na fotę , bo wygląda jak kaczka albo Mateusz pinokio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia 3 godziny temu, Lipa napisał: Najbardziej to mnie się nie podoba u Ciebie ten próg-będzie widać. Zaszpachluj. tu do gotowego jeszcze daleko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Kwietnia Super Moderator Share Napisano 24 Kwietnia Cześć. Mały postęp. Postanowiłem wywalić lufę zestawową. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Kwietnia Autor Share Napisano 24 Kwietnia Bardzo słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Gorsze było a chwalili... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia ło panie zajepikne to co wyszło znaczy że rzeźba w pełni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Kwietnia Super Moderator Share Napisano 26 Kwietnia Cześć. Drugie działko z wymienionymi lufami. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Nadszedł ten dzień by ścisnąć pośladki i zrobić tego cwellinga. Tak mocno, że można rozłupywać orzechy włoskie. HE HE, rozumISZ? Na zdjęciach widzę, że atrapa tarczy musi dostać trochę surfacera jako szpachli. Jedna lufa jest krUtsza o grubość blachy z puszki po piwie ale już olewam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja MagazynkUF nie zapomnij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja (edytowane) i nie zgub ! Edytowane 2 Maja przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Ależ nam się tu wspUłmodelarska atmosfera zrobiła Chyba nawet podobne takie... CZymadełko odetnę jak będę miał pokrętło, które 20 minutUF temu zepsułem i przykleję resztę śmiecia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Maja Super Moderator Share Napisano 4 Maja Ahoj. Taki mały przegląd Robię S-204 "Lang", 4th S-boot Sflotillen, English Channel 1944-1945 Tak przeglądałem prasę o schnellboot'ach i zobaczyłem, że ten model z pumą miał zakryte burty. Nie wiem czy cały czas służby, ale na zdjęciu ma. Nie będę odrywał tych co są na modelu, tylko chyba dorobię te "brezentowe" osłony. Mimo iż blaszki są z zakrytymi burtami, to myślę, że zrobione będą lepiej wyglądały niż z blachy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi