laskonogi Napisano Sobota o 15:59 Share Napisano Sobota o 15:59 (edytowane) zauważam pewne podobieństwo;) dzięki, rączki i pokrętła dodamy w postprodukcji Edytowane Sobota o 16:00 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano Sobota o 22:06 Share Napisano Sobota o 22:06 no dobra poharatałem i podrukowałem wyniki ponizej i porównawczo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Niedziela o 06:25 Autor Share Napisano Niedziela o 06:25 Sam lepiej bym tego nie wymyślił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Poniedziałek o 07:38 Share Napisano Poniedziałek o 07:38 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano Poniedziałek o 11:20 Super Moderator Share Napisano Poniedziałek o 11:20 Dzień dobry. Kolor red wymieszany z hull red i nałożony na burty. W późniejszym czasie lekkie poprawki między tymi relingami zrobię. Gołym okiem wygląda to ok, a na zdjęciach coś tam jeszcze jest nie równo. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano Poniedziałek o 19:52 Share Napisano Poniedziałek o 19:52 Houston mamy problem - wyszło mi że nie dysponuje dwoma broncowymi zestawami blach ... a to powoduje ze ciężko będzie strzelić dwa w tym samym typie - a może ktoś ma do odstąpienia ... czy przepisy dopuszczają aby prócz bohatera na winietce była także inna udka np Kriegsfischkutter? wychodzi mi ze w 2 i 4 flotylli we Francji stacjonowali razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Poniedziałek o 20:12 Autor Share Napisano Poniedziałek o 20:12 Rob co chcesz i tak nie skonczysz.... jak zawsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano Poniedziałek o 21:21 Share Napisano Poniedziałek o 21:21 Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Rob co chcesz i tak nie skonczysz.... jak zawsze az z takim defytyzmem poczekaj do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano wczoraj o 17:39 Share Napisano wczoraj o 17:39 Przepraszam za kłaki na zdjęciach. Muszę zainwestować w mocniejszOM lupę. Dzisiejsze 15 minutUF. Jeszcze będę doklejał jakieś śmieci. Podłoga za krótka więc trzeba będzie, rozumISZ, wydłużyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano wczoraj o 18:06 Super Moderator Share Napisano wczoraj o 18:06 Cześć. U mnie niewiele, a tak wiele. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu (edytowane) Zostało szlifowanie szpachli, doklejenie ścianek i ewentualne korekty spasowania z kadłubem. Temat tego przerostu formy nad treściOM uważam za zamknięty. Czas na zwillinga którego mnie się kompletnie nie chce robić. Może zamiast tego ogolę resztę pokładu i dorobię te "nosze" na torpedy. Edytowane 17 godzin temu przez Lipa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu (edytowane) no grubo nie powiem - wyszło zajebiście trzeba bedzie pokazywać pod odpowiednim kątem , swoją drogą te moje 3d gluty mogą sie schować piknie to wyszło Edytowane 10 godzin temu przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu 5 godzin temu, laskonogi napisał: no grubo nie powiem - wyszło zajebiście trzeba bedzie pokazywać pod odpowiednim kątem , swoją drogą te moje 3d gluty mogą sie schować piknie to wyszło Bez przesady. Mój glut różni się od Twojego tym , że jest opanierowany jakimiś śmieciami. Wygląda kolorowo i ciekawie ale jest, delikatnie mówiąc, mocno koślawe.Podoklejaj jakieś detale i TEŻ będzie dobrze. Zalecałbym też malowanie tego osobno by wkleić już złeteringowane na miejsce Najbardziej to mnie się nie podoba u Ciebie ten próg-będzie widać. Zaszpachluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu No niezły skracz, brawo za odwagę, troszkę śmiechłem na fotę , bo wygląda jak kaczka albo Mateusz pinokio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 godzinę temu Share Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Lipa napisał: Najbardziej to mnie się nie podoba u Ciebie ten próg-będzie widać. Zaszpachluj. tu do gotowego jeszcze daleko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi