Skocz do zawartości

Projekt grupowy- Niemieckie Schnellboot'y 1/350

Szydercza Gała

Rekomendowane odpowiedzi

Houston mamy problem - wyszło mi że nie dysponuje dwoma broncowymi zestawami blach ... a to powoduje ze ciężko będzie strzelić dwa w tym samym typie - a może ktoś ma do odstąpienia :) ... 

czy przepisy dopuszczają aby prócz bohatera na winietce była także inna udka np Kriegsfischkutter?  wychodzi mi ze w 2 i 4 flotylli we Francji stacjonowali razem ? 

Przepraszam za kłaki na zdjęciach. Muszę zainwestować w mocniejszOM lupę. Dzisiejsze 15 minutUF. Jeszcze będę doklejał jakieś śmieci. Podłoga za krótka więc trzeba będzie, rozumISZ,  wydłużyć.

DSC01241.thumb.JPG.60f788b33098938dec21ff63e5efdfec.JPGDSC01236.JPG.60467755cacefca4aaa0f7a184a4fe68.JPG

DSC01240.JPG.0d0cf902a5f17395d06fe8f9991f9513.JPGDSC01237.thumb.JPG.b4395e31167aaacfc9ab829cf23d736d.JPG

• Like 3

Zostało szlifowanie szpachli, doklejenie ścianek i ewentualne korekty spasowania z kadłubem. Temat tego przerostu formy nad treściOM uważam za zamknięty. Czas na zwillinga którego mnie się kompletnie nie chce robić. Może zamiast tego ogolę resztę pokładu i dorobię te "nosze" na torpedy.

DSC01245.JPG.6db7626207f94e56ec1c5c2b87add100.JPGDSC01244.JPG.79f5138ff17d4e2adb1aaaa2e52dcf14.JPGDSC01242.JPG.6a869006f81827a387c65fd2893d0b85.JPG

Edytowane przez Lipa
  • Like 6

no grubo nie powiem - wyszło zajebiście trzeba bedzie pokazywać pod odpowiednim kątem :), swoją drogą te moje 3d gluty mogą sie schować :) piknie to wyszło 

Edytowane przez laskonogi

5 godzin temu, laskonogi napisał:

no grubo nie powiem - wyszło zajebiście trzeba bedzie pokazywać pod odpowiednim kątem :), swoją drogą te moje 3d gluty mogą sie schować :) piknie to wyszło 

Bez przesady:oops:. Mój glut różni się od Twojego tym , że jest opanierowany jakimiś śmieciami. Wygląda kolorowo i ciekawie ale jest, delikatnie mówiąc, mocno koślawe.Podoklejaj jakieś detale i TEŻ będzie dobrze:super:. Zalecałbym też malowanie tego osobno by wkleić już złeteringowane na miejsce:wink: Najbardziej to mnie się nie podoba u Ciebie ten próg-będzie widać. Zaszpachluj.