laskonogi Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia (edytowane) zauważam pewne podobieństwo;) dzięki, rączki i pokrętła dodamy w postprodukcji Edytowane 19 Kwietnia przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia no dobra poharatałem i podrukowałem wyniki ponizej i porównawczo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Kwietnia Autor Share Napisano 20 Kwietnia Sam lepiej bym tego nie wymyślił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 21 Kwietnia Share Napisano 21 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 Kwietnia Super Moderator Share Napisano 21 Kwietnia Dzień dobry. Kolor red wymieszany z hull red i nałożony na burty. W późniejszym czasie lekkie poprawki między tymi relingami zrobię. Gołym okiem wygląda to ok, a na zdjęciach coś tam jeszcze jest nie równo. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano Poniedziałek o 19:52 Share Napisano Poniedziałek o 19:52 Houston mamy problem - wyszło mi że nie dysponuje dwoma broncowymi zestawami blach ... a to powoduje ze ciężko będzie strzelić dwa w tym samym typie - a może ktoś ma do odstąpienia ... czy przepisy dopuszczają aby prócz bohatera na winietce była także inna udka np Kriegsfischkutter? wychodzi mi ze w 2 i 4 flotylli we Francji stacjonowali razem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Poniedziałek o 20:12 Autor Share Napisano Poniedziałek o 20:12 Rob co chcesz i tak nie skonczysz.... jak zawsze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano Poniedziałek o 21:21 Share Napisano Poniedziałek o 21:21 Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Rob co chcesz i tak nie skonczysz.... jak zawsze az z takim defytyzmem poczekaj do połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Wtorek o 17:39 Share Napisano Wtorek o 17:39 Przepraszam za kłaki na zdjęciach. Muszę zainwestować w mocniejszOM lupę. Dzisiejsze 15 minutUF. Jeszcze będę doklejał jakieś śmieci. Podłoga za krótka więc trzeba będzie, rozumISZ, wydłużyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano Wtorek o 18:06 Super Moderator Share Napisano Wtorek o 18:06 Cześć. U mnie niewiele, a tak wiele. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Środa o 01:45 Share Napisano Środa o 01:45 (edytowane) Zostało szlifowanie szpachli, doklejenie ścianek i ewentualne korekty spasowania z kadłubem. Temat tego przerostu formy nad treściOM uważam za zamknięty. Czas na zwillinga którego mnie się kompletnie nie chce robić. Może zamiast tego ogolę resztę pokładu i dorobię te "nosze" na torpedy. Edytowane Środa o 01:45 przez Lipa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano Środa o 08:45 Share Napisano Środa o 08:45 (edytowane) no grubo nie powiem - wyszło zajebiście trzeba bedzie pokazywać pod odpowiednim kątem , swoją drogą te moje 3d gluty mogą sie schować piknie to wyszło Edytowane Środa o 08:46 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Środa o 14:39 Share Napisano Środa o 14:39 5 godzin temu, laskonogi napisał: no grubo nie powiem - wyszło zajebiście trzeba bedzie pokazywać pod odpowiednim kątem , swoją drogą te moje 3d gluty mogą sie schować piknie to wyszło Bez przesady. Mój glut różni się od Twojego tym , że jest opanierowany jakimiś śmieciami. Wygląda kolorowo i ciekawie ale jest, delikatnie mówiąc, mocno koślawe.Podoklejaj jakieś detale i TEŻ będzie dobrze. Zalecałbym też malowanie tego osobno by wkleić już złeteringowane na miejsce Najbardziej to mnie się nie podoba u Ciebie ten próg-będzie widać. Zaszpachluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Środa o 15:47 Share Napisano Środa o 15:47 No niezły skracz, brawo za odwagę, troszkę śmiechłem na fotę , bo wygląda jak kaczka albo Mateusz pinokio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano Środa o 18:12 Share Napisano Środa o 18:12 3 godziny temu, Lipa napisał: Najbardziej to mnie się nie podoba u Ciebie ten próg-będzie widać. Zaszpachluj. tu do gotowego jeszcze daleko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano Czwartek o 18:28 Super Moderator Share Napisano Czwartek o 18:28 Cześć. Mały postęp. Postanowiłem wywalić lufę zestawową. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Czwartek o 21:34 Autor Share Napisano Czwartek o 21:34 Bardzo słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano wczoraj o 16:13 Share Napisano wczoraj o 16:13 Gorsze było a chwalili... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu ło panie zajepikne to co wyszło znaczy że rzeźba w pełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 21 godzin temu Super Moderator Share Napisano 21 godzin temu Cześć. Drugie działko z wymienionymi lufami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi