Thalgonis Napisano 9 Października Share Napisano 9 Października Ciałko, oto kolejny dziwoląg z hitlerowskiej stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Października Autor Share Napisano 9 Października Z tym nochalem to chyba przesadzili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października To była moja pierwsza premka Ma w sobie coś ten lew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Pinokio normalnie z tego czołgu wyszedł. Fajny paperpanzer 1946. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października 1 godzinę temu, Seb napisał: To była moja pierwsza premka Pierwsza i najulubieńsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października (edytowane) 1 godzinę temu, copycat napisał: Pierwsza i najulubieńsza. Chyba jedyna z pierwszych, która wciąż jest grywalna. Edit: oczywiście pomijając Pz. V/IV Edytowane 12 Października przez R_Mazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Października Autor Share Napisano 12 Października Nie mam pojęcia o czym piszecie, ale cieszę się, że „coś” obudziłem/pobudziłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października 23 godziny temu, Seb napisał: To była moja pierwsza premka Ma w sobie coś ten lew. Moja też. Będe tu zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Października Autor Share Napisano 13 Października Wieża właściwie gotowa, teraz tylko jej „łedering” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 13 Października Share Napisano 13 Października 2 godziny temu, Thalgonis napisał: Wieża właściwie gotowa, teraz tylko jej „łedering” To który to w tym tygodniu? A tak na poważnie to mega nudne malowanie wybrałeś, jak coś jest what if to oczywiście musi być minia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Października Autor Share Napisano 14 Października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Października Autor Share Napisano 14 Października 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 15 Października Autor Share Napisano 15 Października 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Października Autor Share Napisano 17 Października Kółka mu doszły... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 17 Października Share Napisano 17 Października Lufa mu zaraz wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 17 Października Share Napisano 17 Października 2 godziny temu, enten napisał: Lufa mu zaraz wypadnie Oby się tylko nie stłukła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Października Autor Share Napisano 18 Października Ku mojemu (miłemu) zdziwieniu Amusing dał bardzo fajnie sklejalne pracujące gąski - zupełnie jak nie TA firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Października Autor Share Napisano 21 Października 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października W dniu 17.10.2024 o 19:38, enten napisał: Lufa mu zaraz wypadnie 47 minut temu, Thalgonis napisał: Mam nadzieję, że lufa tak na sztukę na razie wsadzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Października Autor Share Napisano 21 Października Nie, tak już będzie… Mówi się trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 13 godzin temu, Thalgonis napisał: Nie, tak już będzie… Mówi się trudno No przy takiej produkcji nie da się ogarnąć wszystkiego A tak poważnie to na co ty tą lufę wkleiłeś że nie dasz rady tego poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Października Autor Share Napisano 22 Października No fakt, aż dziw, że nie pomyliłem jeszcze kół od tego lewka z kołami do samolota, którego też dłubię A co tu poprawiać? Nabrano mnie „na lufę” podczas zakupu tego pudła - była nie do tego modelu, więc trza było ciąć (prawie jak na 102 po jej rozdęciu - też piłką do metalu ). Nie mam najmniejszego zamiaru kupować „odpowiedniej” - ta wygląda „prawie” tak samo. A ponieważ to SF to nie ma się czym przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października 2 godziny temu, Thalgonis napisał: No fakt, aż dziw, że nie pomyliłem jeszcze kół od tego lewka z kołami do samolota, którego też dłubię A co tu poprawiać? Nabrano mnie „na lufę” podczas zakupu tego pudła - była nie do tego modelu, więc trza było ciąć (prawie jak na 102 po jej rozdęciu - też piłką do metalu ). Nie mam najmniejszego zamiaru kupować „odpowiedniej” - ta wygląda „prawie” tak samo. A ponieważ to SF to nie ma się czym przejmować A to wszystko tłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada Fajnie pomalowany, Klasyka "what if" ale podoba mi się wykonanie. Jaką farbą malowałeś lufę, jakąś metaliczną ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi