MiloszKr Napisano 29 Września 2006 Autor Share Napisano 29 Września 2006 Złorzyłem całość na sucho by zobaczyć efekt końcowy. Poprostu efekt powala i długość przeraża na pozytyw tego słowa. A telefonik taki malutki przy tym modeliku. Wyszło słonko na polku więc i wyszedłem z modelem na sesje . Wszystko widać co zostało zrobione od ostatniego razu. Nie będę sie rozpisywał fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Nie moge uwirzyc własnym oczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Telefon jak telefon, ale w porównaniu z pudłem od Scani widać jaki to kolos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sbzdz Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Rewelacja, na własne oczy widziałem podobną naczepę raz, ale była bez ładunku. A jeśli chodzi o folię aluminiową, to dzisiaj widziałem w praktikerze aluminiową folię samoprzylepną w rolce, która mogłaby imitować chrom. Cena ok 10 zł za rolkę, starczy na 100 lat. Jesteś wielki, podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 No fotki plenerowe są znakomite A najbardziej urzeka mnie czystość wykonania... Andrzej dobrze napisał, że klosze lamp tylnych wyglądają jak prawdziwe. Niesamowite!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2007 Dawno mnie tutaj nie było oj dawno. Od jakiegoś czasu pracuje nad modelem. Myśle że nie mam się co rozpisywać wszyscy zauwarzą rużnice miedzy fotkami z września a z stycznia:) A oto fotki This is Show Time: Imała przymiarka całości..: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Miodzio wyobrażam sobie jak będzie wyglądać cały zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 Miodzio wyobrażam sobie jak będzie wyglądać cały zestaw A ja nie mogę Jest wypas Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 26 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2007 Znów jakiś czas mnie nie było Tutaj więc pora znów borobić mały szum kilka osób powysyłać do Chirirgów i dentystów Czas na małą aktualizację Od dłuższego czasu męczyłem się nad zbudowaniem rozdzielacza do przewodów pneumatycznych. Wsumie wykonałem ich z 5 rodzaji z czego przedstawiony na fotce jest najbardziej zadowalajacym rozdzielaczme o jaki mi chodziło. Moneta dla poruwnania wielkości. Oryginał: Rozdzielacz i przewody zostały zamocowane już na stałe a przewody podpięte do siłowników i rozdzielacza. W miejscu w którym widać niedomalowania będzie zastosowany brudzing. Instalacja na ramieniu po długim czasie zostałą ukończona. Jak widać wszystko jest popodpinane w swoje miejsca. Ramię połączone na stałe z wuzkiem 7 osiowym. Przewody od tablicy przyłączy połączone z skrzynkami rozdzielczymi w wuzku. Chyba to by było na tyle tych przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 Znów jakiś czas mnie nie było Tutaj więc pora znów borobić mały szum kilka osób powysyłać do Chirirgów i dentystów ] Właśnie walnąłem koparą o ziemię i zaraz lecę do dentysty wstawiać zęby, więc spodziewaj się rachunku Naczepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 No fantastycznie to wygląda !!! Niesamowite. Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 SUPER !!!! podoba mi się ciekaw jestem jak całość będzie wyglądać narazie jest gitarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 8 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Jakiśczas temu przeszła mi chwilowo wenna na Scanie 10x4 Więc zabrałem sie za Nootebooma. Pręciki elegancko wypoziomowane i ułożone ruwniutko +- 1 mm odchyłki. Zawieszenie z osiami i kołyską załorzone na sucho. Dziś na wieczór pokusiłem się o złorzenie całości. Jak się okazuje monstrum jest olbrzymie aż dziw jak cała konstrukcja utrzymuje prawei 2 Kg baniak imitujacy turbinę. Kilka fotek : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Nie ma co - ładny kolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Ja piernicze ja już wobrażam sobie to na zawodach jak to bedzie stało. Napewno cały stół będzie dla Miłosza :D. Zestawik jest miodzio bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Powiem tak... Mój 22 letni brat, który jest kompletnym laikiem w dziedzinie samochodów ciężarowych, a tym bardziej modelarstwa po zobaczeniu tych zdjęć (a przecież to dopiero namiastka efektu końcowego) powiedział "O ja pierd.... nicze " Szczerze mówiąc zgadzam się z nim w 100% Cuda Panie, cuda!! Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Miłosz zestaw mógłby mieć gablotę ale zwarzywszy na dł modelu to niewiem jak byś to przewoził na wystawy nie mam pojęcia, chyba że będziesz jeżdził na wystawy z podstawką a model na pułce i za gablotą prawda !!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 i za gablotą prawda !!!! Wojtek jeśli chcesz zakończyć zdanie słowem "prawda" to bardziej w postaci: "i za gablotą, prawda?" Forma której używasz jest tak niezrozumiała (szczególnie z piętnastoma wykrzyknikami na końcu zdania), że wygląda to jakbyś swoje zdanie narzucał innym. A może tę prawdę Miłosz ma postawić za gablotą?? Tylko trochę nie bardzo to rozumiem. Bardzo Cię proszę staraj się pisać kilka zdań prostych ( z jednym orzeczeniem), ale bardziej zrozumiałych aniżeli jedno zdanie na 4 linijki z którego nic nie wynika. Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 No tak! Prezencja fantastyczna. Nie mam co pisać w tym temacie, bo wszystko jest niemal perfekcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 9 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Wojtek niech Cię główka nierozboli od myślenia jak będzie przewożony model na konkursy. Tak samo jak każdy inny na podstawce o długości 170 cm i do samochodu.. A gablota będzie jednolita wykonana z plexiglasu w firmie AdPlex i zostanie odebrana na MTM 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Wojtuś! On ma Ikarusa w garażu... Niesamowity ten model będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Wojtuś! On ma Ikarusa w garażu... Niesamowity ten model będzie. nieśmiej się bo ja mam stara w garażu :P a spokojnie tam wejdzie ciągnik z naczepą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 OKej to tylko, moja dygresja była pozdrawiam W.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Witam , Ile cie kosztowała ta naczepka ??? wykonanie poprostu miodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi