TAW Napisano Niedziela o 20:57 Share Napisano Niedziela o 20:57 Pomysł na szybką i minimalistyczna winietkę: Diorama material sheet - stone paving B model do sklejania Tamiya 87166 plus na przykład to: Podstawka 30x20 Izmod 3020kl Do tego trochę liści na bruku i pigmentów i już jest wystarczający grunt. W jednym dniu można się wyrobić. Choć wiadomo, że model z podstawką zajmuje więcej miejsca na półce niż bez. Ale jak już masz figurki to możesz się skusić i zobaczyć czy chciałbyś iść w tym kierunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano Poniedziałek o 16:36 Autor Share Napisano Poniedziałek o 16:36 19 godzin temu, TAW napisał: Pomysł na szybką i minimalistyczna winietkę: Diorama material sheet - stone paving B model do sklejania Tamiya 87166 plus na przykład to: Podstawka 30x20 Izmod 3020kl Do tego trochę liści na bruku i pigmentów i już jest wystarczający grunt. W jednym dniu można się wyrobić. Choć wiadomo, że model z podstawką zajmuje więcej miejsca na półce niż bez. Ale jak już masz figurki to możesz się skusić i zobaczyć czy chciałbyś iść w tym kierunku. Przyjdzie jeszcze czas na dioramki bo mam parę zestawów, dla których chciałbym rozpocząć takie coś. Tymczasem moje prace wkrótce ruszą do przodu bo przyszły moje maski do malowania, które sam sobie zaprojektowałem. I tu wielkie podziękowania do pana SORISA. Naprawdę polecam tego osobnika. JAKOŚĆ i PROFESJONALIZM pełną gębą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi