subgrafik Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Potraktujmy to jako wprawke, wprawke techniczno-eksperymentalna... Nie przepadam za panzer IV-ka i pochodnymi, ale z racji terminow i zasobow sklepowych tak jakos trafilem na tego jagdpanzera - to mial byc 10 dniowy projekt. Wyszlo jak zwykle - ponizej oczekiwan moich wlasnych, jakkolwiek nie na marne ma praca z dwoch zasadniczych powodow: 1. technicznego i eksperymentalnego; w materii malowan, waszy, pigmentow i innych dziadostw, ktore tak latwe sa wszedzie, a tak trudne na wlasnym podworku w opanowaniu i uzyskiwaniu efektu wg zamierzen, a nie trafu - najczesciej slepego. Chyba troche sie dowiedzialem. 2. gdyby nie ten model nie byloby tego watku ;) i postaram sie by tam bylo juz na serio a nie zabawowo jak ponizej : Pozdrawiam pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Mocna rzecz. Małe ale przykuwa oko. Congrats ! PS Jeśli to jest wprawka, to cóż. Należy mieć "obawy" co do jakość głównego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Fajny jest, nie gadaj :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 bardzo ładne maleństwo, na dodatek profesjonalnie pomalowane. podstawka mogłaby być szersza o 2 cm ale to detal. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 ładne pasiaki, fajnie ubrudzony, helmut też super, rzeczywiście podstaweczka mogłaby byc ciut szersza, ale to nic, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Ładniusia figurka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Eee nie ma na co narzekać. Modelik fajnie pomalowany i przybrudzony. Figurka wyszło bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Modelik gitara Tylko tak jakoś dziwnie go na ta podstawkę zakomponowałeś. Ale ogólne wrażenia bardzo miłe dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Babik Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Dla mnie bajeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Jak dla mnie wydech troche dziwny i model za bardzo przybrudzony (sam lepiej bym tego nie wykonał, ale ... ). Figurka spoko szczególnie jak na 72. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 Dziekuje chlopcy za komentarze, oczywiscie,z brudem i blotem przesadzilem, ale taka jest cena nauki... - pamietajcie to Cwiczenia i wiekszosc brudow po raz pierwszy ja robil genralnie wyciosany on jest niczym figurka w cepeli prosto i kanciato, tak i pomalowany tak tez podstawka i reszta ale zabawy i radosci ciut bylo .... nastepnym razem bedzie lepiej - obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 i wiekszosc brudow po raz pierwszy ja robil Dobrze jest nastepnym razem bedzie lepiej - obiecuje Trening czyni mistrza, trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Apropos modelu to sam napisales, mnie tylko zachwyca Twoja swiadomosc pewnych niedoskonalosci i wlasna samokrytyka. Ta samokrytyka to zapewne zaprowadzi Cie niebawem do modelarskiej doskonalosci. Co moge napisac to tyle, ze blota wcale nie jest za duzo, brakuje moze jakiegosc mocniejszego jesienno- zimowego washa, ktory podkreslil by detale modelu. Pieknie przedstawiles ten model na zdjeciach. Pierwsza fotka fotomontaz to dla mnie mistrzostwo w poslugiwaniu sie PS. Tak czesto nieodpowiadaja mi galerie gdzie na samym poczatku widzimy fotke z duzym zblizeniem na model. Tutaj model-podstawka jest bardzo fajnie pokazana: od ogolu do szczegolu, i tak powinno byc zawsze. Pozdrawiam i grauluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Pierwsza fotka fotomontaz to dla mnie mistrzostwo w poslugiwaniu sie PS. Fajna, tylko żeby zamiast "East Prussia", było "Ost PreuBen" :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Jak juz zrobie cos sensownego Jakubie to sie zwroce o translacje po prosbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Git Majonäse jak już w temacie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi