abtb Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia (edytowane) Tak sobie podyskutowałem z kolegą @Grzes-kiem (tak trochę w formie monologu ) i doszliśmy (DOSZEDŁEM) do wniosku że skoro każdy może pokazywać co chce (ale nie każdy może krytykować) to czemu by nie skorzystać z okazji i coś tam sobie wlepić ku pamięci potomnych i uciesze gawiedzi. I tak padło na "stal" czyli to co mi się drzewiej ulepiło pod postacią pojazdów wszelakich (w 99,9% na gąsienicach). Trochę się tego uzbierało - zakładając jedną galerię na tydzień to wyjdzie tak na dwa lata pokazywania Ale do rzeczy - galerii w dziale pancernym oczywiście nie będzie, bo tam wiadomo - suwmiarki, fotosy, wilce jakieś - po cię stresować jak można sobie na luzie takie rzeczy w portfolio światu pokazać A poza tym pochwalę się też swoim ukrytym "talentem" czyli ogrodnictwem wszelakim - każdy model będzie na jakiejś tam podstawce (może czasami powtarzającej się ale jednak) Początki to będą takie sobie, bo jak wiadomo w pancerce to słaby jestem Każda galeria będzie miała swój specyficzny tytuł, bo kto by spamiętał co tam ulepił Oczywiście wszystkie modele będą w skali 1/72 A zatem - zaczynamy! "Morpiechy" Edytowane 1 Grudnia przez abtb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia urzekły mnie niezapominajki ----> daje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia (edytowane) Na patrzcie Państwo.Ja jednego portfolio nie mam a ty kolega z przytupem drugie otwiera. Super Edytowane 2 Grudnia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Godzinę temu, abtb napisał: Tak sobie podyskutowałem z kolegą @Grzes-kiem (tak trochę w formie monologu ) i doszliśmy (DOSZEDŁEM) do wniosku No, tradycyjnie, jakby co to moja wina. Godzinę temu, abtb napisał: "Morpiechy" Zapomniałeś dopisać skali 1:16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia 2 godziny temu, abtb napisał: to co mi się drzewiej ulepiło pod postacią pojazdów wszelakich (w 99,9% na gąsienicach Zdrajec, na szczęście prawie nówki, a nie brudasy jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Grudnia Autor Share Napisano 1 Grudnia 48 minut temu, giberes napisał: Zdrajec No, no 50 minut temu, giberes napisał: na szczęście prawie nówki, a nie brudasy jakieś. Nie po to zainwestowałem poważny pieniądz w pędzelek Hasegawy do czyszczenia, żeby jakieś zakurzone brudasy pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi