abtb Napisano 1 Grudnia 2024 Share Napisano 1 Grudnia 2024 (edytowane) Tak sobie podyskutowałem z kolegą @Grzes-kiem (tak trochę w formie monologu ) i doszliśmy (DOSZEDŁEM) do wniosku że skoro każdy może pokazywać co chce (ale nie każdy może krytykować) to czemu by nie skorzystać z okazji i coś tam sobie wlepić ku pamięci potomnych i uciesze gawiedzi. I tak padło na "stal" czyli to co mi się drzewiej ulepiło pod postacią pojazdów wszelakich (w 99,9% na gąsienicach). Trochę się tego uzbierało - zakładając jedną galerię na tydzień to wyjdzie tak na dwa lata pokazywania Ale do rzeczy - galerii w dziale pancernym oczywiście nie będzie, bo tam wiadomo - suwmiarki, fotosy, wilce jakieś - po cię stresować jak można sobie na luzie takie rzeczy w portfolio światu pokazać A poza tym pochwalę się też swoim ukrytym "talentem" czyli ogrodnictwem wszelakim - każdy model będzie na jakiejś tam podstawce (może czasami powtarzającej się ale jednak) Początki to będą takie sobie, bo jak wiadomo w pancerce to słaby jestem Każda galeria będzie miała swój specyficzny tytuł, bo kto by spamiętał co tam ulepił Oczywiście wszystkie modele będą w skali 1/72 A zatem - zaczynamy! "Morpiechy" Edytowane 1 Grudnia 2024 przez abtb 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Grudnia 2024 Share Napisano 1 Grudnia 2024 urzekły mnie niezapominajki ----> daje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Grudnia 2024 Share Napisano 1 Grudnia 2024 (edytowane) Na patrzcie Państwo.Ja jednego portfolio nie mam a ty kolega z przytupem drugie otwiera. Super Edytowane 2 Grudnia 2024 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Grudnia 2024 Share Napisano 1 Grudnia 2024 Godzinę temu, abtb napisał: Tak sobie podyskutowałem z kolegą @Grzes-kiem (tak trochę w formie monologu ) i doszliśmy (DOSZEDŁEM) do wniosku No, tradycyjnie, jakby co to moja wina. Godzinę temu, abtb napisał: "Morpiechy" Zapomniałeś dopisać skali 1:16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 1 Grudnia 2024 Share Napisano 1 Grudnia 2024 2 godziny temu, abtb napisał: to co mi się drzewiej ulepiło pod postacią pojazdów wszelakich (w 99,9% na gąsienicach Zdrajec, na szczęście prawie nówki, a nie brudasy jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2024 48 minut temu, giberes napisał: Zdrajec No, no 50 minut temu, giberes napisał: na szczęście prawie nówki, a nie brudasy jakieś. Nie po to zainwestowałem poważny pieniądz w pędzelek Hasegawy do czyszczenia, żeby jakieś zakurzone brudasy pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2024 Pozwolę sobie wrzucić kolejny odcinek z mojej starej pancerki. Dziś do ogólnego obejrzenia mała scenka pod tytułem "W lewo!" Najpierw bohater: I akcja: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 W dniu 1.12.2024 o 17:37, abtb napisał: Fajny wodnik szuwarek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 W dniu 1.12.2024 o 17:37, abtb napisał: "Morpiechy" ... ki diabeł, można prosić po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 4 minuty temu, marek d napisał: W dniu 1.12.2024 o 17:37, abtb napisał: "Morpiechy" ... ki diabeł, można prosić po polsku? To zdaje się piechota morska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2024 1 godzinę temu, Grzes napisał: To zdaje się piechota morska Dokładnie TAK Brawa dla tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Grudnia 2024 Share Napisano 29 Grudnia 2024 3 minuty temu, abtb napisał: Brawa dla tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Środa o 16:16 Autor Share Napisano Środa o 16:16 Dziś z okazji noworocznego lenistwa, dokładam dwa kolejne odcinki - trochę romantyzmu i trochę męskiej twardej gry Na początek romantycznie "Dasza" oraz coś dla tych co nie lubią romantyzmu "Polowanie na Leoparda" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Czwartek o 11:05 Autor Share Napisano Czwartek o 11:05 A co mi tam - skoro nie ma śniegu to odkopałem z pod warstwy kurzu kolejnego paździerza Pacjent/pacjentka: "Pierwszy śnieg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi