badger Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Ja bym się tak nie cieszył - "gruba" czuwa Dodaj jeszcze trochę soli i magi kolego RollingCook Poza kulinarnym zacięciem to fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Nie bylo mnie kilka dni, a tu już prawie gotowe. Patrze tak z 5min. potem kiwam głową i nadal nie moge uwierzyć, że ta ziemia jest tak realistyczna z tymi drzewami. Pozatym to model nie odstaje jakościowo od podstawki. Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 25 Listopada 2008 Autor Share Napisano 25 Listopada 2008 Dzięki radom mojego przyjaciela wreszcie mam prawdziwe zdjęcia. Studio skonstruowalem na kuchennym blacie i oświetlenie to lampka mojego syna włożona między reling. Za to ze wpadł na tak genialny sposób nalezy się dobra whisky. No i jak powiedział tak zrobiłem. Do dalszej zabawy na Tygrysie pozostała płyta nadsilnikowa i wentylatory ale wkróce będę to poniewierał. Tak to wszystko wygląda naprawdę na tą chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 (edytowane) Fotki na prawdę FAJNE wręcz.... a o samym modelu co tu powiedzieć tak trzymaj. Pozdrawiam Dumo Pozdrawiam Moderator Spoko luz kultura musi być Edytowane 25 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Dla mnie SUPER !! i to duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 No wreszcie pięknie widać - zmieniłeś aparat ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Ta podstawka jest idealna. Długo nad nią pracowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Piękny. Wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 łobuz Tygryskowi lufke zabrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 aaaa zrob mu w blocie na przedniej plycie pancerza napis "Brudas" naturalnie w jezyku krzyzackim... wiesz zolnierz sie nudzil i sobie paluchem napisale w blotku... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 Tak niesamowicie realnie to wszystko wyglada, ze az sie boje patrzec, zaraz jakis krasnal z kingsajza wyskoczy, wyrwie lopate i zacznie kopac. Najlepiej zminiaturyzowana rzeczywistosc jaka widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 3 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2008 Dziękuję za komentarze Zawstydziłem się Kilka dni mnie nie było i się nie odzywałem ale ostatni czas poświęciłem na ostateczne dopasowanie Tygrysa do otoczenia. Nie pokazuje zdjęć całości terenu, bo to już na fotkach finalnych ale sporo się tam wydarzyło. Do zakończenia zostały – wydechy, zacieki z tyłu czołgu, poprawienie kilku odprysków na mini i zieleni , i figury/figura. Wczoraj zabejcowałem ostatecznie podstawkę. Jeśli macie jakieś uwagi co do pojazdu to proszę teraz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Jarzmo jeszcze dopraw i będzie super Bardzo ładne podłoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 Brąz wydaje mi się za intensywny do innych odcieni, które są zdecydowanie wyblakłe. Wieżyczka dowódcy i jarzmo (osłona) armaty do dalszej pracy dewastacyjno-brudzingowej. Lufę chyba bym jednak poddał koloryzacji a'la reszta czołgu. To z uwag -moim zdaniem. Stwierdzenie- kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 O jaki wstydliwy model super i i DUŻE Ci się należy,pewnie wypijemy je w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 No jasne Mareczku że wypijemy i to nie tylko piwo. W sobotę finał, nie mam za dużo teraz czasu i bawię się pierdółkami na czołgu a to zabiera najwięcej czasu. Dodatkowo mam uszkodzony internet, bierze mnie grypa a w pracy mam najgorętszy okres. Pomalowałem już figurę, zostały duperelki. Ostatnie ujęcia na rzeczy które robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 Ty nie zrobiłeś, może mnie się uda..pamiętasz...-o ptaszkach ;) I taki traf, że akurat mam na stanie obiekt muzealny. . Zdrowia,później udanego finiszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi