Thalgonis Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 Hej, „wypociny” w mijającym roku PS. uprzedzam zarzuty o akord - dużo wyszło, ale część modeli zaczęta dawno, czekała na półce na ponownie kopnięcie przez wenę lata, no chyba podpada pod „lotnictwo” 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 Fajna kolekcja Dużą masz tą półkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2024 9 minut temu, Adamo722 napisał: Fajna kolekcja Dużą masz tą półkę Dziękuję Półka ta sama co była, tylko modeli trochę mniej - część poszła do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 Całkiem sporo w tym roku nadłubałeś, zacna rodzinka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 9 godzin temu, Thalgonis napisał: uprzedzam zarzuty o akord - dużo wyszło W sumie 10 - ok, nie będę się awanturował (w sumie to nawet nie wypada po pokazaniu 24 galerii ) A stadko zacne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 9 minut temu, abtb napisał: W sumie 10 - ok, nie będę się awanturował (w sumie to nawet nie wypada po pokazaniu 24 galerii ) A stadko zacne Wszyscy czekają na Twoje posumowania roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 5 minut temu, Xmen napisał: Wszyscy czekają na Twoje posumowania roku. Tak, a ostatni gasi światło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 15 minut temu, barszczo napisał: Tak, a ostatni gasi światło... Ale że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 (edytowane) Miałem na myśli ilość zbudowanych modeli przez @abtb . Edytowane 27 Grudnia 2024 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 40 minut temu, barszczo napisał: Miałem na myśli ilość zbudowanych modeli przez @abtb . To fakt. Zastanawiam się czy on w ogóle śpi że o obowiązkach małżeńskich nie wspomnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikS Napisano 27 Grudnia 2024 Share Napisano 27 Grudnia 2024 Tak tylko wtrącę, że: Arado to raczej 1/72 . Kolekcja AD2024 bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2024 1 godzinę temu, DominikS napisał: Tak tylko wtrącę, że: Arado to raczej 1/72 . Kolekcja AD2024 bardzo mi się podoba. Tak, masz rację - skopałem opis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi