shadowmare Napisano Środa o 11:05 Share Napisano Środa o 11:05 (edytowane) Emil z Afryki. Ponitowałem, dodałem tablicę Yahu, lufy Abera. Malowanie pudełkowe, farby AK. Dragon znacznie poprawniejszy od Edka w opinii znawców tematu, mam też w gablocie i widzę, że każdy detal jest zrobiony inaczej. Dragon ma też dużo lepsze wnętrzności gdyby ktoś chciał otwierać. Edytowane wczoraj o 10:54 przez shadowmare 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 11:39 Share Napisano Środa o 11:39 Już go widziałem na sąsiednim forum, świetny Emil. Dragon dużo lepszy od Edka, jedynie łopaty śmigła wymagają korekty. Pustynne malowanie najlepsze, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano Środa o 12:23 Share Napisano Środa o 12:23 Jestem pod ogromnym wrażeniem perfekcyjnego weatheringu, szczerze gratuluję umiejętności i efektownego otwarcia Nowego Roku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Środa o 12:54 Share Napisano Środa o 12:54 Zgapię wykończenie do swojego pustynnego Emila i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano Środa o 16:59 Share Napisano Środa o 16:59 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Środa o 19:28 Share Napisano Środa o 19:28 Całość bardzo udana, a szczególnie podoba mi się szklarnia. Jak prawdziwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano wczoraj o 10:53 Autor Share Napisano wczoraj o 10:53 (edytowane) Dzięki wszystkim. W dniu 1.01.2025 o 12:39, barszczo napisał: Już go widziałem na sąsiednim forum, świetny Emil. Dragon dużo lepszy od Edka, jedynie łopaty śmigła wymagają korekty. Pustynne malowanie najlepsze, podoba się . Dziękuję. O łopatach nie wiedziałem, tak sobie relaksacyjnie kleiłem, pewnie coś tam eksperci dodatkowo by wytknęli. Edytowane wczoraj o 10:54 przez shadowmare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Podoba mi się ten Emil, choć zbytnio nie przebadam za szwbizną. Już na etapie budowy cieszył oko tyle na ile można był zobaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Świetny! Właśnie ten - z H2000 - jest u mnie następny w kolejce, będzie z kogo zrzynać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi