shadowmare Napisano Środa o 11:05 Share Napisano Środa o 11:05 (edytowane) Emil z Afryki. Ponitowałem, dodałem tablicę Yahu, lufy Abera. Malowanie pudełkowe, farby AK. Dragon znacznie poprawniejszy od Edka w opinii znawców tematu, mam też w gablocie i widzę, że każdy detal jest zrobiony inaczej. Dragon ma też dużo lepsze wnętrzności gdyby ktoś chciał otwierać. Edytowane Piątek o 10:54 przez shadowmare 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 11:39 Share Napisano Środa o 11:39 Już go widziałem na sąsiednim forum, świetny Emil. Dragon dużo lepszy od Edka, jedynie łopaty śmigła wymagają korekty. Pustynne malowanie najlepsze, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano Środa o 12:23 Share Napisano Środa o 12:23 Jestem pod ogromnym wrażeniem perfekcyjnego weatheringu, szczerze gratuluję umiejętności i efektownego otwarcia Nowego Roku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Środa o 12:54 Share Napisano Środa o 12:54 Zgapię wykończenie do swojego pustynnego Emila i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano Środa o 16:59 Share Napisano Środa o 16:59 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Środa o 19:28 Share Napisano Środa o 19:28 Całość bardzo udana, a szczególnie podoba mi się szklarnia. Jak prawdziwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano Piątek o 10:53 Autor Share Napisano Piątek o 10:53 (edytowane) Dzięki wszystkim. W dniu 1.01.2025 o 12:39, barszczo napisał: Już go widziałem na sąsiednim forum, świetny Emil. Dragon dużo lepszy od Edka, jedynie łopaty śmigła wymagają korekty. Pustynne malowanie najlepsze, podoba się . Dziękuję. O łopatach nie wiedziałem, tak sobie relaksacyjnie kleiłem, pewnie coś tam eksperci dodatkowo by wytknęli. Edytowane Piątek o 10:54 przez shadowmare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano Piątek o 20:18 Share Napisano Piątek o 20:18 Podoba mi się ten Emil, choć zbytnio nie przebadam za szwbizną. Już na etapie budowy cieszył oko tyle na ile można był zobaczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Piątek o 21:34 Share Napisano Piątek o 21:34 Świetny! Właśnie ten - z H2000 - jest u mnie następny w kolejce, będzie z kogo zrzynać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi