jachud3 Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia Ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia Fajnie wygląda, dobra robota będziesz dodawał te blaszane uchwyty do przykręcania paneli? Myślę, że warto, taki mały dodatkowy detal wzbogaci całość. Takie pozornie małe i „nieistotne” elementy moim zdaniem bardzo potęgują wrażenie zdetalowania elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia Dobrze wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia Godzinę temu, Albatros napisał: Fajnie wygląda, dobra robota będziesz dodawał te blaszane uchwyty do przykręcania paneli? Myślę, że warto, taki mały dodatkowy detal wzbogaci całość. Takie pozornie małe i „nieistotne” elementy moim zdaniem bardzo potęgują wrażenie zdetalowania elementów. Tak, jak najbardziej. Nie chciałem ich wklejać na tym etapie, bo pewnie nie przetrwały by maskowania i malowania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano Sobota o 18:04 Autor Share Napisano Sobota o 18:04 (edytowane) Aktualizacja wątku o dzisiejsze postępy. Udało się zamknąć skrzydło, było sporo szlifowana w poszyciu skrzydła jak i w samej wnęce. Summa summarum udało się gładko je złożyć. Elementy kokpitu też znalazły się na swoim miejscu. Miałem spore problemy, bo tak się skupiłem na pasowaniu tych wnęk, i klejeniu skrzydła że zapomniałem o elemencie A10, tj. tylni dźwigar w centropłacie. Musiałem się potem sporo na gimnastykować żeby go wpasować po fakcie. Jako tako się udało. Edytowane Sobota o 18:13 przez DamianPoltorak 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Sobota o 19:22 Share Napisano Sobota o 19:22 Bardzo ładnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu (edytowane) Bryła w całości. Do tego etapu wszystko super się składa. Jedyne miejsce które wymaga drobnej obróbki, to przejście kadłub - skrzydło patrząc od przodu. Edytowane 22 godziny temu przez DamianPoltorak 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi