socjo1 Napisano Poniedziałek o 22:11 Share Napisano Poniedziałek o 22:11 (edytowane) 17 stycznia 2005 2025 r. o godz. 18.00 w budynku nr 5 Muzeum Wojska Polskiego w Warszawie odbędzie się inauguracyjna debata z cyklu Debat Historyczno-Militarnych, prowadzonych przez Wojciecha Łuczaka. Jej temat to "Pierwsze Spitfire'y w lotnictwie polskim", przygotuje go Wojtek Matusiak. Organizatorzy zapraszają wszystkich chętnych! Edytowane Poniedziałek o 22:58 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Poniedziałek o 22:29 Share Napisano Poniedziałek o 22:29 16 minut temu, socjo1 napisał: 17 stycznia 2005 r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Poniedziałek o 22:59 Autor Share Napisano Poniedziałek o 22:59 29 minut temu, M.A.V. napisał: Dzięki za rewolucyjną czujność, już poprawione! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano wczoraj o 00:48 Share Napisano wczoraj o 00:48 Kto będzie debatował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano wczoraj o 09:54 Autor Share Napisano wczoraj o 09:54 9 godzin temu, greatgonzo napisał: Kto będzie debatował? Nie mam pojęcia prawdę mówiąc. Być może prowadzący z p. Matusiakiem. Organizator (Krzysztof Wagner) poprosił mnie o przekazanie info. Z drugiej strony myślę, że osoba Wojtka Matusiaka gwarantuje rzetelność przygotowania tematu - nawet jeśli okaże się, że bardziej będzie to wykład lub prezentacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano wczoraj o 10:02 Share Napisano wczoraj o 10:02 "...Na spotkaniu zainaugurowane zostaną Debaty Historyczno-Militarne dla środowiska modelarskiego, które poprowadzi Wojtek Łuczak. Temat pierwszej debaty "Pierwsze Spitfire'y w lotnictwie polskim". Temat przygotuje Wojtek Matusiak. Na spotkaniu będziemy również rozmawiać o współpracy modelarzy z Muzeum a także o organizacji tegorocznej wystawy modelarskiej w Muzeum..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano wczoraj o 11:29 Share Napisano wczoraj o 11:29 Temat w ogóle wydaje mi się dziwny do debaty, to trochę zainteresowałem się kto się podjął. Pewnie słowo debata potraktowano nieformalnie... . Wykład Wojtka Matusiaka pewnie bym nawet wolał, ale niestety, za daleko. Jakby ktoś się wybrał, to mógłby skrobnąć dwa zdania komentarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano wczoraj o 12:01 Share Napisano wczoraj o 12:01 30 minut temu, greatgonzo napisał: Jakby ktoś się wybrał, to mógłby skrobnąć dwa zdania komentarza. Może będzie nagranie. Przynajmniej planuje się próbę nagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi