Gościu Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Jacek, o czym Ty do mnie rozmawiasz? Wyczucie terenu? Heh, 3 dioramki raptem zrobiłem w 35 na 4um Coś ciumkasz mi tu, bo ja stanowczo w tej dziedzinie uznaje się za melepete i publicznie się przyznaję ..ale dzieki za wiarę A że długo robisz..na pewno warto poczekać na efekt końcowy. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 no szacun,teren jak zywy,super rolslini i ten piasek czy tam kurz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Dzięki koledzy za opinie. Motocykl z dioramy nabiera kształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 Z jakiego zestawu ten motorek? Już się cieszę na myśl, że za tydzień o tej porze będę go od dawna oglądał Fajnie ubłocony, zwłaszcza skrzynka. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Lion Roar, nieźle dopracowany aczkolwiek troszeczkę sam dorobiłem. No trochę jest u mnie rzeczy do oglądania Niekoniecznie modeli, ale zwiazanych z modelarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 A gdzie Jacku zakupiony? I ile dałeś? Bo kurcza kusi, oj kusi... Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Wszystkie postacie na planie, oczekuję jakichś pomysłów, koncepcji dotyczących ustawienia aktorów na planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Kurcze Jacek, świetny ten teren jest. Od jakiegoś czasu planuje zrobic jakąś podstawkę, ale nie do końca wiem od czego zacząć... Może mógłbyś chociaż po krótce opisać jak ją robiłeś- będe dozgonnie wdzięczny. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Na starym PWM-ie jest więcej opisane z budowy. Tam mi będzie łatwiej Ci odpowiedzieć bo jest dużo więcej zdjęć i surowa dioramka. Tutaj nie wklejałem, bo zainteresowania w zasadzie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Jedno miejsce, zaznaczyłem linią, jakoś tak.....kolorystycznie: a zasadniczo to dwa pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 16 Lutego 2009 Autor Share Napisano 16 Lutego 2009 No tak, zasadnicze problemy dopiero wynikną. Jak aktorzy planu zostaną ustawieni to nastapi najtrudniejsze - zgranie terenu i pojazdów. Sam teren na razie jest zafikserowany czeka na ostatnią warstwę kolorystyki gleby czyli pigmenty i thinner. Gorsza sprawa że mi brakuje trochę spójności scenki, może jeszcze coś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Zundapp prawie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Widziałem dioramke na żywo, gratulację udanego modelu! Ale go tak beznadziejnie z tyłu postawili w bytomiu:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi