drabik Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Witajcie! Sam niemal nie wierzę, że to się dzieje. Od ostatniego modelu, Czapli, minęło 10 lat. Wtedy coraz intensywniej oczekiwałem szybkich, nawet niewielkich, efektów i wysyłając Koledze Arturowi kartony z zawartością, nie zakładałem powrotu do modelarstwa. Życie jednak lubi płatać psikusy a Artur stwierdził, że wiedział, iż powrót nastąpi. No i się stało. W poczcie powrotnej przybył go mnie, napoczęty wtedy, Schreck z mydelniczki, czyli serii Plastyka - Mikro 144. Nie mam ambicji robić z niego czy jakiegokolwiek innego modelu, dzieła konkursowego i wystawowego. Ma z daleka i może z nieco mniejszej odległości wyglądać w miarę akceptowalnie. To jednak nie będzie też szybki warsztat, nie w związku z pieczołowitością jednak a w związku faktem ciągnięcia kilku srok za ogony. Ostatniecznie jednak mam nadzieję go skończyć. Jakoś. W międzyczasie też miałbym prośbę o pomoc w doborze kolorów farb, na dodatek do nakładania pędzlem (już widzę te gluty...) Pozdrawiam Krzysiek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca 38 minut temu, drabik napisał: Sam niemal nie wierzę, że to się dzieje. Ja też, pochlastałeś Narodową Świętość . A na poważnie to trzymam kciuki za efekt końcowy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca To muszę zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 27 Marca Autor Share Napisano 27 Marca 49 minut temu, Baas ArK napisał: To muszę zobaczyć! To musisz się uzbroić w mnóstwo cierpliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca W dniu 26.03.2025 o 22:17, barszczo napisał: W dniu 26.03.2025 o 21:38, drabik napisał: Sam niemal nie wierzę, że to się dzieje. Ja też, pochlastałeś Narodową Świętość To chyba jedna z większych prowokacji na tym forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Tak żem czuł normalnie se że kiedyś sobie weźniesz i wrócisz Działaj i ulepiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca 28 minut temu, Artek82 napisał: Tak żem czuł normalnie se że kiedyś sobie weźniesz i wrócisz Działaj i ulepiaj Normalnie jakbym Ferdka Kiepskiego słuchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi