Złośliwiec Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Kliknij w linka ukrytego pod nazwą forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 hM? Tak oprócz tych militaryfotosów? Nie myślałem, że az tyle pomocy dostanę Na razie rozpoznałem dwóch gości ze Skopje i Ohridu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Odkopuję temat. Pouciekały foty.... Czy ktoś ma zdjęcia BTR-80 z paszczą? Szukam wiecej info o tym wynalazku ze zdjęcia. Znalazłem tylko jedno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 21 minut temu, orzechu500 napisał: Odkopuję temat. Pouciekały foty.... Czy ktoś ma zdjęcia BTR-80 z paszczą? Szukam wiecej info o tym wynalazku ze zdjęcia. Znalazłem tylko jedno... Jest drugie zdjęcie, ale już zniszczonego, postaram się odnaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 41 minut temu, orzechu500 napisał: Odkopuję temat. Pouciekały foty.... Czy ktoś ma zdjęcia BTR-80 z paszczą? Szukam wiecej info o tym wynalazku ze zdjęcia. Znalazłem tylko jedno... i drugie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 19 minutes ago, robertmodelarz said: i drugie: Ło Panie, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Tutaj masz tego drugiego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 To już trzeci jest. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) 3 hours ago, Endrju said: To już trzeci jest. Pozdrawiam. Andrzej. Wzrost o 200%, dobrze jest. Ten ostatni którego podesłał @Soristo dokładnie sztuka z zestawu kalek które mam - numer boczny 534, doposażony o AGS-17 i dodatkowy zbiornik paliwa Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Z tym AGS-17 to był fabryczny montaż, modernizacja czy frontowa samoróbka? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) 4 hours ago, Endrju said: Z tym AGS-17 to był fabryczny montaż, modernizacja czy frontowa samoróbka? Pozdrawiam. Andrzej. Nie jestem w stanie powiedzieć, mam tylko tyle co na zdjęciu i w opracowaniu Echelon. zaraz za wieżą są jakby szyny montażowe i chyba w nie montowany był fotel operatora. Nie mniej jednak jak widać na powyższym zdjęciu pozycja operatora dość dziwna, a i sam sens tego rozwiązania nie wygląda na skuteczny - operator siedzi na kadłubie, w dziwnej pozycji, w żaden sposób nie osłoniety. Chyba założone tylko na potrzeby zdjęcia pamiątkowego... chyba bo to moje domysły. Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez orzechu500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 16 godzin temu, Endrju napisał: To już trzeci jest. 13 godzin temu, orzechu500 napisał: Ten ostatni którego podesłał @Soristo dokładnie sztuka z zestawu kalek które mam - numer boczny 534, doposażony o AGS-17 i dodatkowy zbiornik paliwa Ten trzeci, którego opisałem jako drugi, to ten pierwszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 1 minute ago, Soris said: Ten trzeci, którego opisałem jako drugi, to ten pierwszy... I wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Kwietnia 2022 Share Napisano 13 Kwietnia 2022 7 godzin temu, Soris napisał: Ten trzeci, którego opisałem jako drugi, to ten pierwszy... Widać tak ma być. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 20 Kwietnia 2022 Share Napisano 20 Kwietnia 2022 dorzucę do wątku, bo moze komuś się przyda, solidna porcja zdjęc BTR-80 BTR-80A http://walkarounds.scalemodels.ru/v/walkarounds/afv/after_1950/btr-80a/ BTR-80 http://walkarounds.scalemodels.ru/v/walkarounds/afv/after_1950/BTR-80/ http://walkarounds.scalemodels.ru/v/walkarounds/afv/after_1950/btr-80_parade/ http://walkarounds.scalemodels.ru/v/walkarounds/afv/after_1950/btr-80_Sochi_OMON_bukanpet/ BTR-82 http://walkarounds.scalemodels.ru/v/walkarounds/afv/after_1950/btr-82/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi