R_Mazzi Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia Pierwszy czołgutek w tym roku zrobił właśnie hop na półkę. Renówka z FtoF, dodatkowo zawieszenie z SyndikateCo i drobne samoróbki z odpadów, załoganci jak widać po facjatach zachomikowane kiedyś tam ludziki od Ścibor'a. Malowany pędzlem zestawem farbek do francuskiej pancerki z AK, niejako przy okazji maziania St.Chamod'a. Plus standardowe paście do brudzenia. Trochę z nim przygód było, zaliczył kilka fackupów, wnioski jakieś tam mam nadzieję wyciągnąłem. Mam ochotę jeszcze się z podobnym kamo zmierzyć, więc zobaczymy czy nauka pójdzie w las czy nie. Tyle nawijki, czas na fotki: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Ładnie wyszedł bardzo. Ta lina na przednim pancerzu, to "podrasowana" firmowa, czy samoróbka? I jeszcze jedno: jak oceniasz to "syndykatowe" zawieszenie? Jak Ci się z nim pracowało? Przemek Edytowane 9 Kwietnia przez PrzemekW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano Czwartek o 06:24 Autor Share Napisano Czwartek o 06:24 Dziękuję. Lina, narzędzia, klamry są z jakiś resztek. Lina od tygrysa chyba, ta cieńka do naciagania gąsienicy, kawałek łańcuszka - od Żony Zawieszenie IMO jest warte swojej ceny. Bardzo dobrze wydrukowane. Wygląda dużo delikatniej niż zestawowe. Zwłaszcza gąsienice robią wrażenie. Wymagało rozwiercenia otworu w kole napędowym, poza tym pasuje. Zamawiałem już sporo rzeczy od nich i jeszcze się nie zdarzyło bym był rozczarowany. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano Czwartek o 11:05 Share Napisano Czwartek o 11:05 Bardzo ładny kolejny element twojej kolekcji. A Syndicate robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Czwartek o 11:48 Share Napisano Czwartek o 11:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Czwartek o 16:33 Share Napisano Czwartek o 16:33 Elegancki. Podoba się. No i duży dodatni plus za polskie malowanko. Ja go mam również w składziku. Ostatnio go wyciągnąłem z pudła i też wykonkludowałem że zawieszenie wartało by podmienić no i chyba nie ma innej opcji jak Syndicate. Ale najpierw muszę skończyć kilka moich padalców bo ostatnio ich już czternaście naliczyłem. Mam nadzieję, że do Ścinawki to te Twoje pchełki przyjadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Czwartek o 17:13 Share Napisano Czwartek o 17:13 Fajny podoba się moim zdaniem mogłeś jeszcze pociągnąć zęby gąsek jakimś jaśniejszym metalizerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano Czwartek o 19:09 Share Napisano Czwartek o 19:09 No przeelegancki Świetnie się prezentuje , sprawia wrażenie większej skali, Szacun za cieniuteńkie czarne szlaczki, robiłem tego R35 parę lat temu to pamiętam jakie to maleństwo i jak trzeba oczy naciągać Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi