Aleksander z Zalasu Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu (edytowane) Model zmęczony, znaczy się ukończony. Im bliżej brzegu tym mniej mi się podobał. Skomplikowane malowania średnio mi wychodzą, może przy Głuszcu będzie mi łatwiej pomalować. Zestaw Answera z własnymi dodatkami: Piasta Wirnika Nośnego Podwozie Kratownica podwieszenia zewnętrznego Wciągarka Nosze których nie widać Kosz na zbiornik Bambi Bucket. Stopnie wejściowe dla pilotów. Kalkomanie od Adamsky'ego Edytowane 17 godzin temu przez Aleksander z Zalasu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Polski Hiszpan, świetny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izzy Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Dobra robota. Duży plus za wkład własny. Każdy nowy model Sokoła jest mile widziany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Fajnie wygląda w tym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Ciekawe malowanie. Podoba się. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi