Karl Napisano 29 Kwietnia Share Napisano 29 Kwietnia Model żywiczny Curtiss'a z Lukgraphu to jeden ze starszych zestawów. Jednak pomimo tego wciąż trzyma formę. Jak na czasy sprzed 3D elementy żywiczne precyzyjnie odlane, zachęcają do zbudowania bardzo ciekawego myśliwca US Navy Marine Corps z końca lat dwudziestych. Karol Jagusiński. 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia 7 godzin temu, Karl napisał: US Navy Marine Corps że co proszę? A sam model wykonany przepięknie, miło sie go ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Fajna praca, mimo sreberka nie ma nudy, brudzenie w sam raz, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karl Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia United States Marine Corps , no tak sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 30 Kwietnia Share Napisano 30 Kwietnia Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja No brawo TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Ta fastryga na burtach to Ty, czy było w modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja Bardzo ładny model. Nie jest to moja bajka ale model mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karl Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja W dniu 3.05.2025 o 13:51, Helmut napisał: Ta fastryga na burtach to Ty, czy było w modelu? Fastryga była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi