Thalgonis Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Samobieżna gąsienicowa haubica, Miała być rozwiązaniem przejściowym, jednak produkowano je (chrzest bojowy w operacji Cytadela - czyli pod Kurskiem w lipcu 1943) do końca wojny. Link do ruchomych obrazków Kilka fotek warsztatowych: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Fajne malowanie, Szkoda że nie prowadziłeś warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Ciekawy kamuflaż, wykonanie bardzo mi się podoba. Jak oceniasz sam model, składało się go bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja 32 minuty temu, _OldMan_ napisał: Fajne malowanie, Szkoda że nie prowadziłeś warsztatu. Dziękuję Nie prowadziłem, bo w innym wątku doszło do konkluzji, że nie słucham, się porad, więc po co robić warsztat? Sobie a muzom? Technikę wykonania modeli mam zawsze taką samą, więc dlatego wrzuciłem fotki warsztatowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja 18 minut temu, Vsk9 napisał: Ciekawy kamuflaż, wykonanie bardzo mi się podoba. Jak oceniasz sam model, składało się go bez problemu? Dziękuję Sam model oceniam słabooooooo... Haubica jeszcze jako tako, ale nadbudowa wanny to szerokie użycie słownika wyrazów „obcych” - nie ma idealnego spasowania, trzeba kombinować, przycinać, szpachlować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja podoba mi się i bardzo ciekawe i oryginalne "rybie" camo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Godzinę temu, Thalgonis napisał: Dziękuję Sam model oceniam słabooooooo... Haubica jeszcze jako tako, ale nadbudowa wanny to szerokie użycie słownika wyrazów „obcych” - nie ma idealnego spasowania, trzeba kombinować, przycinać, szpachlować... Brzmi zachęcająco Z ich Nashornem będzie pewnie to samo, już wiadomo czemu można go było dorwać na takich dużych przecenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja Bardzo możliwe, dlatego Nashorna chyba upoluję od tamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja Technika i wiązanki swoją drogą ale malowanki masz świetne i wykonanie niczego sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 24 Maja Share Napisano 24 Maja 13 godzin temu, Thalgonis napisał: Haubica jeszcze jako tako, ale nadbudowa wanny to szerokie użycie słownika wyrazów „obcych” - nie ma idealnego spasowania, trzeba kombinować, przycinać, szpachlować... Ciekawie wygląda w tym ,, mundurku,, , jak wypada w porównaniu z Dragonem? Z tych samych powodów - słownika i problemów nie lubię Zvezdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Maja Autor Share Napisano 24 Maja Godzinę temu, bulik58 napisał: Ciekawie wygląda w tym ,, mundurku,, , jak wypada w porównaniu z Dragonem? Z tych samych powodów - słownika i problemów nie lubię Zvezdy Nie mam pojęcia - nie miałem w ręku wydania od Dragona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano Niedziela o 23:07 Share Napisano Niedziela o 23:07 Kilka razy tu wracałem Kiedyś oglądałem w jakiejś książce to dość trudne malowanie. Masz kilka ładnych kleksów na pancerzu Napracowałeś się, szacun! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Poniedziałek o 05:10 Autor Share Napisano Poniedziałek o 05:10 Dziękuję Jakby nie było kleksów, to byłby zarzut, że to jakaś kalka a nie z ręki, więc jest realka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Poniedziałek o 14:56 Share Napisano Poniedziałek o 14:56 Model fajny. Podoba się. Myślę, że w realu teź nie malowali od szablonu i kleksy mogły się trafić. Wystarczyło, że Wańka z pulemiota pociągnął serią nad głową, ręką zadrżała i kleks już był. To co, oglądamy go na Babie i Rybie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi