Pawlo Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Witam. Za namową kolegów postanowiłem pokazać jedną z moich nowych prac.Nie ukrywam że liczę na pomoc,szczególnie w kwestii malowania gdyż sowiety to nie moja specjalność.A grono teciakowców jest tu dość liczne. Wybór padł na model Dragona,przede wszystkim ze względu na pojedyncze gąski bo w zasadzie tylko one i wanna + pancerz będzie wykorzystany. model dość ładny,całkiem nie źle się skleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Wybór padł na model Dragona,przede wszystkim ze względu na pojedyncze gąski bo w zasadzie tylko one i wanna + pancerz będzie wykorzystany. Niemiecka modyfikacja z Fliegerabwehrkanone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 a coś takiego sobie wymyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Sam od dawna miałem zamiar zrobić tą modyfikacje Może Ci się przyda: http://beute.narod.ru/Beutepanzer/su/hypothetical/hypotetical.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 21 Listopada 2008 Autor Share Napisano 21 Listopada 2008 do rana potrwa rabunek i odzysk kół oraz przymiarka do dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 a coś takiego sobie wymyśliłem Hmmm czyli tak jak mówiłem... Ładnie się prezentuje ten składak - chętnie zobaczę relację. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Ambitny plan, ale czemu nie opierasz się na zdjęciu tylko SF ? Nie ten kadłub, nie te gąsienice. Na dzień dobry babola walnąłeś - sitka powinna być naklejona na osłonę, a nie pod osłonę. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Witam no cóż mam 4-5 fotek i kilka szkiców,na różnych pancerzach,różnych kołach,będzie to trochę sf.Cały tył trzyma się na ślinie,potrzebne mi było dokładne określenie miejsc, nad tylną częścią pancerza będzie pomost z siatki jak np.w Marderze i skrzynki z amunicją. W pierwszej wersji chciałem zrobić coś takiego ale to nie ma prawa się zmieścić,więc flak będzie na płycie nadspawanej w miejscu wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Zapowiada się fajny projekt, będę uważnie śledził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 pomysł fajny choć z tej stronki bardziej mi się podoba t34 z drillingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 a coś takiego sobie wymyśliłem Hm... Deczko to "zboczone" jak na mój gust ale szczerze kibicuję bo lubię nietypowe projekty! Czak45 podobny wynalazek popełnił. Jest relacja z budowy jak poszukasz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 A ja nie chwalac sie juz mam cos takiego tylko w 1:72 i nie tylko takie pomysly na wannie t34, jest juz tego troche z calego swiata, mam egipskie, izraelskie, niemieckie, no rozne poprostu, robie kolekcje wszystkiego co bylo montowane na wannie t34 niedlugo fotki moich wypocin, mam troche literatury na temat tych roznych wynalazkow, jak cos to bede pomagal, a narazie sledze watek i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Ciekawy projekt będe kibicował ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Interesujacy projekt. Bede zagladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 26 Listopada 2008 Autor Share Napisano 26 Listopada 2008 Dorobiłem taki balkonik,na razie jeszcze nie podspawany.Mam zamiar umieścić tam jeszcze ze dwie skrzynki,trochę osobistych bambetli menażki,plecaki itp,może jakiś kanisterek. Flaczek się klei koła malują Niebawem dalszy ciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 26 Listopada 2008 Share Napisano 26 Listopada 2008 A do czego ten balkonik?! To co Ty w koncu robisz, jaki model? Flak? Jakis dziwny, mozesz pokazac jakies foto modelu w 1:1 bo takiego nieszcze nie spotkalem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 Witam ponownie po długim czasie,niestety inne modele nie pozwoliły pracować przy tym.Kilka nowych fotek.Teciak zaczyna się brudzić można przymierzać poszczególne elementy Wszystko jest bez kleju i trochę poprzesuwane na razie,dojdzie plandeka,siatka maskująca,hełmy plecaki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 No czegoś takiego to jeszcze nie widziałem . Zapowiada sie nieżle. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 No Super to wygląda. Oryginalny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 fajnie sie prezentuje,dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 a coś takiego sobie wymyśliłem Na tym zdjęciu jest podwozie od T-34/85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 18 Lutego 2009 Share Napisano 18 Lutego 2009 No i w dodatku to zdjęcie to fotomontaż pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlo Napisano 18 Lutego 2009 Autor Share Napisano 18 Lutego 2009 Jasne że to tylko wydumka taka wariacja na temat,odskocznia od poważnych modeli.Dlatego tez nie trzymam się żadnych materiałów ,od czyszczenie szafy przy okazji.Zresztą model nie jest już moją własnością to i kasy trochę odzyskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi