Thalgonis Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Czółko, na 85-tą rocznicę „Battle of Britain” -> oto jeden z tych co próbowali złamać „sztywnych angoli” podczas BoA Poniższy Ju87 Stuka, stacjonujący wtedy w St.Malo (Francja), długo nie polatał - został w sierpniu 1940 zestrzelony podczas ataku na lotnisko Tangmere (hr. West Sussex) przez Hurricana z 601 Dywizjonu. Link ro ruchomych obrazków -> LINK 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Praca miła dla oka, odrobinę swastykę zjadło z lewej strony. No i spodu nie pokazałeś. Zapytam tylko: dlaczego Italeri... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca (edytowane) 6 minut temu, barszczo napisał: Praca miła dla oka, odrobinę swastykę zjadło z lewej strony. Za to z obu stron są przyklejone pod złym kątem... Edytowane 1 Czerwca przez RogerM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca 19 minut temu, barszczo napisał: Praca miła dla oka, odrobinę swastykę zjadło z lewej strony. No i spodu nie pokazałeś. Zapytam tylko: dlaczego Italeri... Dankes Italka wpadła mi po prostu w łapska, kiedyś już zrobiłem (ponoć najlepszy do tej pory) sztukasa Rudla od hasegawy, to teraz miałem porównanie. I tak, haska lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca 14 minut temu, RogerM napisał: Za to z obu stron są przyklejone pod złym kątem... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca @Thalgonisnie spieraj się ze znafcą.Jak pisze że jest pod złym kątem to jest pod złym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca Nie spieram się - nie użyłem przecież ani jednego słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca 1 minutę temu, Thalgonis napisał: Nie spieram się - nie użyłem przecież ani jednego słowa... Ale tymi znakami zapytania podważyłeś jego stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca (edytowane) Wg fotki to swastyka powinna być pośrodku i wchodzić na ster kierunku Chyba jest też trochę za mała Chociaż przeglądając fotki różnie z tym bywało Edytowane 1 Czerwca przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca Mówiąc prawdę, nie mam pojęcia jak Wam dogodzić Jeżeli w zestawie sfastyk (bo italka nie dała w pudełku) od Techmodu stoi jak byk „for Ju87” to ja nie mam zamiaru kłócić z producentem kalek, że z…ł wymiar… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca 2 godziny temu, Xmen napisał: @Thalgonisnie spieraj się ze znafcą.Jak pisze że jest pod złym kątem to jest pod złym kątem. Panie dowcipny, nie trzeba być "znafcą" tylko wiedzieć, że swastyka powinna być obrócona o 90 stopni. Ja widzę, że tak nie jest. Masz jakąś większą wiedzę w temacie to się pochwal... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca 45? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca (edytowane) 6 godzin temu, RogerM napisał: Masz jakąś większą wiedzę w temacie to się pochwal... Ale po co? Model skończony to i tak jak to mówią " po ptakach". Edytowane 2 Czerwca przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca hamulce aerodynamiczne jakies pofalowane. Pewnie wychodził gwałtownie z nurkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca 15 godzin temu, greatgonzo napisał: 45? Oczywiście, 45 stopni, ale (chyba) wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi