Gościu Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2009 I pytanie - zające czy też króliki w tem zestawie zwierzęcem to w stanie już ubitym, bo tak to na pudełku wydaje się wyglądac? Zasadniczo, to one takie lekko padłe są, bym powiedział, ale da rade je wskrzesić, jak? Chociażby scenką z polowania. Zestaw mini arta, czy master boxa z robotnikami, mausera, czy mosina w ręke i juz niewojskowo, a swojsko. Wyższa trawa, odpowiednie ustawienie zwierzaka - poza "co jest doktorku" jak nic ! ;) Marwaw, dzięki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Scenka ukończona, w większych, bądź mniejszych bólach - niebawem w galerii. Dziękuję za porady, sugestie oraz poświęcony czas. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 czekam na galerię I nie moge się doczekać "Bo widzisz synku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Krzysiek, dzięki. Galeria końcowa: viewtopic.php?p=184938#184938 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 No ewidentnie mi brakuje maloletniej przedstawicielki stanu chlopskiego. Powinna sie znalezc w okolicy kapliczki, w dynamicznej pozie uchwyconej w momencie, gdy przechodzi do kontrofensywy. Za orez powinna jej słuzyc ino witka brzozowa, co tylko uwidoczni bezsensownosc tego czynu, oraz uzmyslowi nam heroizm polskiego kmiecia (w naszym przypadku plci pieknej). Zdaje sobie sprawe, ze Rafal mnie obsobaczy i bedzie forsowal swoja wizje, argumentujac iz prace juz zostaly zakonczone. Jednak nie trace wiary w koncowy sukces. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Lutego 2009 Autor Share Napisano 3 Lutego 2009 No nie dadzą(asz) wątkowi umrzeć śmiercią naturalną...gdzieś w czeluściach strony ostatniej....... Jeśli mi jakaś sensowna dzierlatka...lat nastu, wpadnie w ręce, może da rade dorobić...bo te "gęsi & chłopkę" forsujesz od czasu jakiegoś... Nic nie obiecuję..wiesz, ciężko jest zanabyć fajne figurki. Pomyślimy, jak wspomniałem. pzdr Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Jeśli mi jakaś sensowna dzierlatka...lat nastu, wpadnie w ręce, może da rade dorobić... może dałoby się dostosować taką z zestawu Andrei jaką kiedyś robiłem razem z ułanem KLIK, koszyczek out a w drugą rączkę witkę Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Dzięki Jędrek, dzis bywszy w sklepie pewnym, wziąłem w rekę pudełko verlindena, trzech azjatów, łaszki takie wioskowe..może GS plus jedna z tych figur coś sobą zaprezentują, jeśli wyrobie sie z tym co mam "na stanie" dojdzie jeszcze jedna figur(antka) Box: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 Kurcze! Rafał! Jaja jakieś..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 8 Lutego 2009 Autor Share Napisano 8 Lutego 2009 Yy, Paweł(jak widać powyżej) mi wierci paluchem dziure w brzuchu. Jak sie wyrobię, to czemuby nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Wot i królewna śmieszka. podszlifowałem twarz azjatki coby choc troche przypominała słowianke, dolepiłem masy jako wiecheć z kieszonką na ziarno: Po etapie schnięcia, wezme sie za wyrównanie masy szpachlą, połączeń ramion z kadłubkiem, oraz buciorkami...a na końcu witke w podniesioną rączkę. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Bardzo interesująca przerubka w twoim wykonaniu, nie jestem pewien na sto procent czy ta ,,wiecheć z kieszonką" nie powinna jakoś trzymać się ramienia. I jeszcze jedno popracowałbym nad kształtem oczu, mają zarys azjatycki co oczywiście mnie nie dziwi po przeciesz wiadomo co Ci posłużyło za podstawe tej figurki, może wywierć delikatnie nowe otwory i przy pomocy masy zrób je od nowa. Kibicuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 nie jestem pewien na sto procent czy ta ,,wiecheć z kieszonką" nie powinna jakoś trzymać się ramienia. W niezastąpionych Czterech Pancernych, w odcinku "Wiosenny siew" (chyba) jest taka scenka pod koniec odcinka. Chłopaki się zatrzymują, żeby sobie zboże zasiać. I mają do tego celu szerokie płachty materiału związane na końcach, które przekładają przez szyję i ramię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Oooo i gryfno dziouszka też bydzie ;P Ale wtóruje za kolegami Mart72 i Wojtek B., że powinna być to przepaska z materiału zamiast tej kapsy na ziarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Marca 2009 Autor Share Napisano 15 Marca 2009 Znalazłszy chwilkę do podmodelowania tej pozycji, namaściłem dziołche szpachlą by zrównać wiecheć z resztą żywicy. Póżniej nieco zmechaciłem materiał wdzianka - coby takie wioskowe było. Maznąłem wstępnie buźkę, by zobaczyc co mi sie udało wymodzić z azjatki, myślę że dziewczynka jest ok...zobaczymy jak pójdą washe na twarz..ale myslę że malowaniem tez da rade to i owo podciągnąć. Statystka( z rodziny pozorantek markowanych): pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 16 Marca 2009 Share Napisano 16 Marca 2009 Jak ktoś się chce jeszcze poprodukować, to zapraszam: viewtopic.php?t=13307&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi