Tomek Mroczkowski Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 I piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Jak ci się chce to możesz w paru miejscach rozjaśnić bardziej w żółty będzie większa różnorodność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Lutego 2009 Share Napisano 23 Lutego 2009 Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 Witam No i dalej jedziem. Tylko, że ferie powoli mi się kończą Zrobiłem swoją drugą biedronkę ale lepszą niż na BMP-1 Przedtem był jeszcze delikatny wash... Teraz będzie kolejny - mocniejszy w zagłębieniach i później chyba lakier matowy "Zdieńća" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Lutego 2009 Share Napisano 25 Lutego 2009 Jeśli dbasz o nasze zdrowie psychiczne otwórz właz lewego strzelca i włazy desantowe bo powinieneś eksponować wnętrze każdym możliwym sposobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 peter włazu lewego strzelca nie otworzę, bo coś tam już wcześniej spartoliłem A włazy desantowe są ruchome więc nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 25 Lutego 2009 Autor Share Napisano 25 Lutego 2009 Co jest! Nikt nic więcej nie skomentuje? Mówcie proszę co mam poprawić itp. bo zaraz przejadę go matem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 To dawaj a nie się głupio pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 26 Lutego 2009 Autor Share Napisano 26 Lutego 2009 To dawaj a nie się głupio pytasz Mówisz- masz Zrobiłem łosza, położyłem matt i zrobiłem obicia... ale do końca nie jestem z nich zadowolony Na zielonym mi się podobają, tylko gorzej z tymi na pustynnym Dać tam te fajne- jaśniejszy od pustynnego i później metalowe Zrobiłem jeszcze wytarcia na kołach, narzędziach, linach i spluwach. Po tym wszystkim będzie brudzonko Tadam! O właśnie! Tutaj Panocki widać przetarcie na głównej lufie spowodowane strzelaniem z działka bocznego 30mm I zdjęcie oryginału http://www.armyrecognition.com/News/2006/March/BMP-3F_russia_armyrecognition_Copyright_016.JPG Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 podoba mi sie,bardzo fajnie wyszllo loszowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 26 Lutego 2009 Autor Share Napisano 26 Lutego 2009 podoba mi sie,bardzo fajnie wyszllo loszowanie Dziękusz Nawet mi się podoba... wash też, a to już jest coś Dzisiaj jeszcze zrobiłem obicia na pustynnym ale jutro je poprawię Niedługo będzie galeria, bo zostało tylko kurzenie... a może coś doradzicie Czy coś mam do niego dodać Może zrobię też podstawkę jak czasu starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 1. podstawka 2. popraw granice tego ubytku farby od strzelania 30 mm bo wyglada jakbyś dziabną po prostu srebną farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 26 Lutego 2009 Share Napisano 26 Lutego 2009 Nic już nie rób bo niechcący coś może wyjść "nie tak". Model superancki !! Zostaw, łapki, pędzelki, aerografy od tego modelu z daleka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Paweł Czarnocki Mogłem się Ciebie posłuchać, bo zrobiłem brudzenie i już model mi się nie podoba W domu mówią, że dobrze wygląda ale nie dla mnie... uratować go może jakaś poligonowa podstawka Jednak znalazłem też zdjęcia BMD-4 całkiem nieźle zabrudzonego, a to dosyć nowy pojazd np. tu - http://btvt.narod.ru/5/vdv2007/1-1/Sbros_BMD-4-03.jpg lub tu - http://allday.ru/uploads/posts/2008-09/1222641089_bmd4_21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Sorki za OT, ale co ten BMD z pierwszej fotki mógł robić na środku zaoranego pola obłożony dookoła szmatami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Sorki za OT, ale co ten BMD z pierwszej fotki mógł robić na środku zaoranego pola obłożony dookoła szmatami? To pojazd przystosowany do zrzucania z samolotu. Na spadochronach oczywiście. Więc pewnie wylądował na środku pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Tak, ten BMD został zrzucony z samolotu... to był zrzut doświadczalny, jeden z pierwszych tych BMD jeśli się nie mylę Troszku jeszcze "dopicowałem" model i już jest OK... Jutro wrzucę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Witam Jednak mniej mi się podoba model niż przed kurzeniem... Chyba zawaliłem sprawę Napiszcie proszę co Wy sądzicie o tym kurzeniu Jak mam szansę odratować ten model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Mati, nie gadaj. Super Ci wyszło to kurzenie. Wygląda lepiej niż przed Ja bym tylko jeszcze bandaże kół przykurzył trochę. A tak w ogóle to czym kurzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Eh, dzięki. Chyba bardziej przepadam za czystymi pojazdami Kurzyłem go pigmentami: Agamy - piaskowy i Miga - Dark Mud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Teraz jesteś w jeszcze lepszej sytuacji niż poprzednio, robisz letnią podstawkę a nie zimową Jak dla mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Dzięki peter W sumie tak wyglądają pojazdy po manewrach na poligonie Chciałbym teraz zrobić taką scenkę - http://btvt.narod.ru/5/vdv2007/1-1/BMD-4-01.jpg BMP będzie wjeżdżał pod prawie płaski pagórek, jakieś krzaczory i ta flaga, bo chyba nie tylko WDW używa takich flag Znalazłem też fajne zdjęcie BMD w zimowej scenerii - http://btvt.narod.ru/5/vdv2007/1-1/BMD-4-18.jpg Takie coś to bym zrobił ale już za późno Przy okazji spójrzcie na te obicia... a to taki nowy pojazd Zdjęcia z tej strony - http://btvt.narod.ru/5/vdv2007/vdv2007.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Takich flag używa każda armia świata Tu chodzi o to że to jest pozycja strzelecka Łatwe do zroienia a fajnie wygladające, czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Daję lepsze zdjęcia Zobaczę czy uda mi się zrobić tą podstawkę, bo został tylko miesiąc do końca konkursu Czyli dla mnie 4 weekendy prac... Jak dobrze, że były ferie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Mati, wygląda to ślicznie! Bardzo mi się podoba. Jeżeli koniecznie chcesz jeszcze zabawy z kurzem, to namocz płaski pędzel lekko w white spiricie i poprzejeżdżaj nim z góry na dół po tym kurzeniu. Zrobią się takie rainsowe, kurzowe zacieki. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi