Jump to content

Recommended Posts

Posted

Szkoda że nie pomalowałeś silnika no i że nie popracowałeś nad wnętrzem

Posted

Nie spałeś tylko z powodu modelu? To nie dobrze, bo jeśli jest się wyspanym lepiej idzie robota. Nie ma się co spieszyć w modelarstwie. Nie mniej jednak podoba mi się prostota tej Scanii. Zwykła ładna staruszka. Dodałbym jej tylko troszkę śladów eksploatacji i byłaby wspaniała.

Posted

Hm... Moim zdaniem ciezarowka wyglada, jakby ja ktos rozkradl... Totalny brak detali, nawet migaczy nie znajdziesz... Wyglada jak resorak.

Kolorek kabiny tez nie najlepszy, ale to akurat moja subiektywna ocena, wiec nie poddaje glosowaniu (moze po dodaniu detali bedzie lepiej).

Proponuje, zebys sie dobrze wyspal i popracowal troszke nad modelem. Duzo da sie jeszcze z niego wyciagnac!!!

Pozdrawiam!!!

Posted

Też tak uważam jak przedmówca. Nawet będąc już sklejonym można nad nim popracowa. Takie detale jak kierunkowskazy, inny kolor zderzaka czy też pomalowane uszczelki wokół szyb zmienią wizerunek tego modelu.

Posted

Trochę ''łysa'' ta Torpeda ... Przydały by się kalki ,chyba że są gdzieś w tych 2 % nieukończonego modelu . Żywcem przydało by się coś jeszcze pokombinować przy ramie (pomalować coś gdzieś na srebrno,tak samo w silniku itp.) .

P.S. A jadłeś w ciągu tych 6 dni Bo nie tylko spaniem człowiek żyje prawda ?

Pozdrawiam.

Posted

Wariat, i po co się tak spieszyłeś?? Do szkoły ci to potrzebne?? Swoja drogą, to tak sobie, Mogło by by lepiej, ale powiedz nam jeszcze co dołożysz, bo wygląda, jak by ją na prawdę okradli.

Posted

Spokojnie jak pisałem wczesniej model jeszcze nie jest skończony. Dojda kierunki, kalki, halogeny, filtr powietrza, schodki, osłona przeciwsłoneczna, miszeliny(nie wiem jak to się pisze), pomalowane obejmy na silniku i baku, Uszczelki na szybach Zdięcia oszukują kolor bo w rzeczywistości jest zielony. . A teraz napisze co przerobiłem w Scani :

SS,tylnie piasty, górną leżanke, wydech, bak, nadkola itd.

Posted

Czy mógłbyś jak ukończysz Scanię wrzucić jakieś większe zdjęcia, bo ja nic na tych nie widzę...

Posted

Daj spokój z tym hostingiem. Fotosik to najgorszy hosting zdjęć w sieci. Zapodaj zdjęcia na Picturepush.com albo Imageshack.us.

Posted

Model ładny, też mam go kleić na święta dostaje pod choinke a jakąś naczepe planujesz dawać do niego?

Posted

Model ładny...

Ale brakuje w nim życia...

Ten kolorek mi się nie za bardzo podoba (to moje zdanie)

Ale poza tym wszystko ok.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Paweł, mi się wydaje, czy w okolicach siodła rama od środka nie jest pomalowana?. Bo widać jakby podkład prześwitywał .

Pozdrawiam