Skocz do zawartości

Czeczenia 2002 - 1/72

TankRed1070

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

a ja czekam na podstawkę godną takiego modelu. wodniczek jest piękny! a na żywca jeszcze piękniejszy... a po żywcu.... fajnie było Cię spotkać Zbyszku, gratuluję sukcesów.

Jednak 1:35 to jest dopiero efekt.

Super komentarz... :/

Model świetny! Zresztą co tu dużo mówić, każdy, kto śledził warsztat wie ile pracy w niego weszło, a efekt to odzwierciedla w każdym milimetrze.

Popieram Andrzeja_LK - trzeba mu dorobić godne tło

Witam,

dziękuję wszystkim za miłe słowa. Tym, którzy oglądali na żywo gratuluję wytrwałości, że odnaleźli tego karalucha w tej masie świetnych modeli.

Pomysł i reszta, rewelacja...szkoda tylko, ze to 1:72.

Jednak 1:35 to jest dopiero efekt.

Heh... już na temat skali się na tym forum wypowiadałem wielokrotnie i nie chce mi się tego powtażać. Wiadomo, model czym większy tym większe wrażenie wywołuje. Czyli najlepsze są te w 1:1. Co kto lubi. Każda skala ma swoje ograniczenia i jedną z fajniejszych rzeczy w modelarstwie jest jej przesuwanie. Dla mnie najbardziej niesamowite były modele okrętów w skali 1:700 zdetalowane do bólu. Tylko trzeba się było nad nimi pochylić by dostrzec całe ich zaperające dech piękno. Kto widział ten wie o czym mówię. Ja tam skali nie zamierzam zmieniać.

Co do tła czyli podstawki to będzie w swoim czasie. Będzie to mini dioramka z 2 lub 3 (?) pojazdami. Proszę więc o cierpliwość i wyrozumiałość bo przy moim tempie nie powstanie szybko.

Pozdrawiam

Takiegi cudaka to tu jeszcze nie było więc do rzeczy:

... CDN

Ło matko! Ło córko! Jakie piękne brzydactwo i przy okazji nastrajające do masochistycznych dywagacji.

Qrde TankRedzie - normalnie potrafisz dodać człowiekowi weny twórczej. Wracam do TOPASa ACE, bo własciwie nie jest taki zły. choć czasami myślę, że szbciej by było zrobić go od podstaw.

No oczywiście, jak zwykle u Ciebie, świetna ręka i oko modelarskie.

Dobra,

dość gadania. Jeśli naprawdę nie macie dość tego prosiaka to zaprtaszam do galerii:

viewtopic.php?t=17305

Dziękuję wszystkim dyskutantom i oglądaczom za pomoc i wsparcie moralne. Bez Was wyrzuciłbym ten plastik już dawno do kosza.

Pozdrawiam!