rtoipmodest Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Widzę, że Holendrom udało się wydrukować białą obwódkę. Kalki super - o reszcie już pogadaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 a ja czekam na podstawkę godną takiego modelu. wodniczek jest piękny! a na żywca jeszcze piękniejszy... a po żywcu.... fajnie było Cię spotkać Zbyszku, gratuluję sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Pomysł i reszta, rewelacja...szkoda tylko, ze to 1:72. Jednak 1:35 to jest dopiero efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Października 2009 Share Napisano 26 Października 2009 Jednak 1:35 to jest dopiero efekt. Super komentarz... :/ Model świetny! Zresztą co tu dużo mówić, każdy, kto śledził warsztat wie ile pracy w niego weszło, a efekt to odzwierciedla w każdym milimetrze. Popieram Andrzeja_LK - trzeba mu dorobić godne tło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 26 Października 2009 Autor Share Napisano 26 Października 2009 Witam, dziękuję wszystkim za miłe słowa. Tym, którzy oglądali na żywo gratuluję wytrwałości, że odnaleźli tego karalucha w tej masie świetnych modeli. Pomysł i reszta, rewelacja...szkoda tylko, ze to 1:72.Jednak 1:35 to jest dopiero efekt. Heh... już na temat skali się na tym forum wypowiadałem wielokrotnie i nie chce mi się tego powtażać. Wiadomo, model czym większy tym większe wrażenie wywołuje. Czyli najlepsze są te w 1:1. Co kto lubi. Każda skala ma swoje ograniczenia i jedną z fajniejszych rzeczy w modelarstwie jest jej przesuwanie. Dla mnie najbardziej niesamowite były modele okrętów w skali 1:700 zdetalowane do bólu. Tylko trzeba się było nad nimi pochylić by dostrzec całe ich zaperające dech piękno. Kto widział ten wie o czym mówię. Ja tam skali nie zamierzam zmieniać. Co do tła czyli podstawki to będzie w swoim czasie. Będzie to mini dioramka z 2 lub 3 (?) pojazdami. Proszę więc o cierpliwość i wyrozumiałość bo przy moim tempie nie powstanie szybko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 28 Października 2009 Autor Share Napisano 28 Października 2009 Galeria wkrótce! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 Gratulacje za fajną pracę, szkoda że jej nie mogłem zobaczyć na żywo, niewiele brakowało aby się do tego Lublina wybrał. Z jakiego materiału zrobiłeś linkę przytrzymującą antenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 28 Października 2009 Autor Share Napisano 28 Października 2009 Z jakiego materiału zrobiłeś linkę przytrzymującą antenkę? Najcieńszy drucik miedziany z plecionki jakiegoś przewodu, który miałem pod ręką. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 28 Października 2009 Share Napisano 28 Października 2009 No panie Zbigniewie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Wielkie BRAWA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Gratuluję wyróżnienia, przy następnym spotkaniu ode mnie otrzymasz puchar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JARD Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Takiegi cudaka to tu jeszcze nie było więc do rzeczy: ... CDN Ło matko! Ło córko! Jakie piękne brzydactwo i przy okazji nastrajające do masochistycznych dywagacji. Qrde TankRedzie - normalnie potrafisz dodać człowiekowi weny twórczej. Wracam do TOPASa ACE, bo własciwie nie jest taki zły. choć czasami myślę, że szbciej by było zrobić go od podstaw. No oczywiście, jak zwykle u Ciebie, świetna ręka i oko modelarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bch11 Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 bardzo ładny ,ale w skali 1:35 lepiej by się prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 bardzo ładny ,ale w skali 1:35 lepiej by się prezentował Lepiej?! Dlaczego lepiej? Widać, że nigdy nie oglądałeś super wykonanych modeli w 1:72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 30 Października 2009 Autor Share Napisano 30 Października 2009 bardzo ładny ,ale w skali 1:35 lepiej by się prezentował Eeeee. Najlepiej to się prezentuje w 1:1. Może kiedyś sobie kupię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Z żuka przerobić Polak potrafi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Zbychu, to pamiętasz o projekcie zakupu jakiegoś brdm-a albo chociaż gaza... a najlepsze by było kupić sobie gvozdika:D:D to był by postrach, ale spalanie 2l dizla na kilometr mnie nie bawi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 30 Października 2009 Autor Share Napisano 30 Października 2009 Dobra, dość gadania. Jeśli naprawdę nie macie dość tego prosiaka to zaprtaszam do galerii: viewtopic.php?t=17305 Dziękuję wszystkim dyskutantom i oglądaczom za pomoc i wsparcie moralne. Bez Was wyrzuciłbym ten plastik już dawno do kosza. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikichomik Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 A tam co ty gadasz, owiele większe śmieci potrafiłeś zmienić w pojazd idealny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi