donalyah00 Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Dołączam się do gratulacji za ukończenie modelu i zajęcie 1. miejsca w okrętowej kategorii Światowida! Na żywo model wygląda nawet lepiej niż na fotkach! Czekam na pełną galerię Mikasy. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Gratuluję 1 miejsca! Przyłączam się do oczekiwań na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Ja również gratuluję zwycięstwa. Ciężka i mozolna praca została nagrodzona Czym prędzej galerię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Maja 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Maja 2010 Dołączam się do gratulacji za ukończenie modelu i zajęcie 1. miejsca w okrętowej kategorii Światowida! Gratuluję 1 miejsca! Przyłączam się do oczekiwań na galerię. Ja również gratuluję zwycięstwa. Dzieki, koledzy za uznanie - galeria z pewnością będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 zajęcie 1. miejsca w okrętowej kategorii Światowida! Marcinie, SERDECZNE GRATULACJE!!! Przyjemności przyjemnościami, ale obowiązki też trzeba spełnić... Ci szczęśliwcy, co mogli do Wrocka pojechać, to sobie obejrzeli, a nam pozostaje galeria... Czekamy... Cierpliwie... bzzz-bzzz P.S. Wydaje mi się, że chyba widziałem na którejś z fotek Markową "Alfieri"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Marcin, ja tam powtarzać się nie będę - opad szczeny ... W związku z tym nie masz wyjścia - zastoje przy innych pracach, nie będą tolerowane :D ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 16 Sierpnia 2013 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Sierpnia 2013 GALERIA Wiem, że nie wierzycie , sam jestem w szoku Miłego zerkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi