Gość Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Witam. Scania skończona, trafia do Galerii. Kolejne etapy prac znacie, bo śledziliście relację, która dla przypomnienia, jest tu: Budowa Relacja będzie nadal aktualizowana, ponieważ cały czas trwa budowa naczepy kontenerówki dla tej Scanii. Zdjęcia niestety nie najlepszej jakości, bo w zimie ciężko o dobre doświetlenie fotek w pomieszczeniu bez specjalistycznej aparatury... Tymczasem zapraszam do oglądania i komentowania. 1. Lewy róg. 2. Prawy róg: 3. Lewy bok: 4. Prawy bok: 5. Lewy tył: 6. Prawy tył: 7. Tył: 8. Komora silnika: 9. Silnik: 10. Wnętrze: 11. Drobiazgi: 12. Podwozie: 13. Z pozostałymi ciągnikami: 14. Z podkontenerówką: 15. Naczepa podkontenerowa: 16. Kontener Hanjin: 17. Kontener Evergreen: 18. Naczepa z kontenerami: 19. Zestaw - lewa strona: 20. Zestaw - prawa strona: 21. Zestaw - różne: Pozdrowienia. Edytowane 6 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Piękny model ładnie wykonany staranie ..Mam pytanie miałem mały problem z moją skanią. Niemogłęm uchylić kabiny może dlatego że za wysoko atrapę przykleliłem.Powie ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 O! To może ja pierwszy skomentuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Piękna Scania jak zawsze w twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Co tu dużo Mówić...Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Jarku, powiedz, jakie wróżki robią eliksiry na takie zdolności, bo mi takich strasznie brakuje. A scania cudowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Co tu dużo mówić poprostu świetna. Jak będzie jeszcze z kontenerówką będzie bardzo fajnie wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Piękny model, precyzja w każdym szczególiku... Naprawdę należy Ci się duuuuuuuuuuuuże . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Piekny model pięknej ciężarówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Słowa zbędne MISTRZUNIO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Oj będę się powtarzał po kolegach,ale co tam ... Scania jest prze piękna W końcu ''finisz'' P.S. Jarku ,jeżeli można wiedzieć i się zapytać ... Jaki model będziesz robił po zakończeniu tego projektu P.Sx2. Można prosić o fotkę tego nowego mocowania kabiny ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Grudnia 2008 Share Napisano 6 Grudnia 2008 Dzięki za komentarze Mechanik prawdopodobnie przyczyną jest to, o czym piszesz - zbyy wysoko zamocowana atrapa (dolna). Zobacz do mojej relacji z budowy - miałem ten sam problem, przedłużałem mocowania kabiny. Bodzio jeszcze nie wiem, co będzie po kontenerówce. Czas pokaże. Jeśli chodzi o mocowanie kabiny, to jest to po prostu zwykły pręt, którego końcówkę widać na fotce-miniaturce, punkt 7 - komora silnika, drugi rząd miniaturek, pierwsza z lewej... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Ciesze sie że już ja ukończyłeś, znów nas nie zawiodłeś , model wyszedl bardzo ładnie, ale minimalnie poszarpane uszczelki szyb bocznych, oraz mogłeś urzeczywistnić leżankę [czepiam się] . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 ale minimalnie poszarpane uszczelki szyb bocznych, oraz mogłeś urzeczywistnić leżankę [czepiam się] . Czepiasz się Uszczelki są na dużym powiększeniu, w rzeczywistości tego prawie nie widać. Co do leżanki, to jak mówiłem wcześniej Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Model bardzo ładny, ja bym go zostawił z tą beczką bo pięknie się z nią prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drzazga mariusz Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Powiem wprost Scania zajebista!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirGenerale Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 No trzeba przyznać że Scanka jest po prostu świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Dołączam się do gratulacji! Odwaliłeś ten model że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Ja też z całego czystego serca gratuluje, modelu Scani i pozostałych modeli szacuneczek. P.s a skąd Jarku wziołeś ten wieszak metalowy, co masz w kabinie, czy możesz mi dać jakoś namiary, gdzie mogę coś takiego kupić. No chyba, że robiłeś go sam napisz mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Model rewelacja Wojtku taki wieszak wraz z innymi akcesoriami można kupić z KFS-u lub z austri. http://www.modelltrucksandparts.at/shop/product_info.php?info=p253_KFS-FOTOGE-TZTES-INTERIOR-SET-F-R-TRUCKS-IM-MASSTAB-1-24-25.html POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Scania prezentuje się rewelacyjnie. Bardzo mi się podoba. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Dzięki jeszcze raz wszystkim za opinie. Dodałem jeszcze kilka fotek (w miniaturach), robionych innym aparatem, ale też rewelacji nie ma... Wojtek, ten wieszak jest z zestawy KFS PE-64 "Cab Junk". Jak ktoś robi zakupy, to warto to dorzucić, bo kosztuje grosze (3 funty), a parę pierdołek fajnych tam jest: Pozdrowienia. PS szupek, byłeś szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Tak myślałem, dzięki Jarek, dzięki Szupek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 7 Grudnia 2008 Share Napisano 7 Grudnia 2008 Cudo !!!!! daję 10 punktów na 5 możliwych. Kolory dobrane perfekcyjnie i wykonanie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi