Xmen Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Prosciutto z pudełka. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Nie widać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Sierpnia Autor Share Napisano 21 Sierpnia 23 minuty temu, mig napisał: Nie widać zdjęć. Ja widzę.Czy to kompie czy to na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Oczywiście, że na kompie. Teraz już widać. Model bardzo ładny. Widać niezaszpachlowane połączenie połówek skrzydeł przy kadłubie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Ładny Włoch! Ciapki z ręki czy od szablonów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Sierpnia Autor Share Napisano 21 Sierpnia 22 minuty temu, mig napisał: Widać niezaszpachlowane połączenie połówek skrzydeł przy kadłubie. Wiem.Z lewej strony przy kadłubie za późno zauważyłem. 12 minut temu, jachud3 napisał: Ciapki z ręki czy od szablonów? Z ręki. Czy Wy też tak macie że oglądacie model z każdej strony dokładnie a i tak coś zdarzy się przeoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia 16 minut temu, Xmen napisał: Czy Wy też tak macie że oglądacie model z każdej strony dokładnie a i tak coś zdarzy się przeoczyć? Niestety czasami też mi się tak zdarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Szynka z pudła? Raczej z puszki . Piękny Fiacik, Italianiec jak malowany . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia 3 godziny temu, Xmen napisał: Czy Wy też tak macie że oglądacie model z każdej strony dokładnie a i tak coś zdarzy się przeoczyć? Ja tak mam przy każdym modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Sierpnia Autor Share Napisano 21 Sierpnia (edytowane) 6 minut temu, abtb napisał: Ja tak mam przy każdym modelu A na temat modelu mógłby kolega coś napisać? Edytowane 21 Sierpnia przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Jakim sprzęciorem/ farbami było malowane? Jestem pod wrażeniem jak te plamki ostro wyszły z ręki. U mnie to jeszcze pewnie byłby odkurz z jasnego koloru wszędzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Sierpnia Autor Share Napisano 21 Sierpnia 8 minut temu, ArtuRze napisał: Jakim sprzęciorem/ farbami było malowane? Aero Ps-289 , farby MrPaint i Bilmodel. Ostatnimi czasy udaje mnie się to że model wygląda lepiej na zdjęciach niż w realu.Jeszcze nie dawno było odwrotnie.Odkurz się pojawił w paru miejscach i musiałem poprawić zielonym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Garbata lampuciara! Ale to aż w oczy gryzie: 9 godzin temu, Xmen napisał: Weźże jakim iglakiem wyrównaj ten otwór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Sierpnia Autor Share Napisano 21 Sierpnia 3 minuty temu, Baas ArK napisał: Weźże jakim iglakiem wyrównaj ten otwór. Ale po co? 4 minuty temu, Baas ArK napisał: Ale to aż w oczy gryzie: Mnie ani trochę.Bez okularów ledwo to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia Włoskie samoloty mimo że brzydkie same w sobie to pomalowane mają to coś. Dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia 14 godzin temu, Xmen napisał: A na temat modelu mógłby kolega coś napisać 12 godzin temu, Xmen napisał: Ale po co? Bardzo ładnie pomalowany model. Podziwiam, tym bardziej że "z łapy" Ogólnie to włoskie kamuflaże robią robotę. Wykonawczo to jednak to i owo o czym koledzy wspomnieli Ale ogólnie daję dużego plusa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Sierpnia Autor Share Napisano 22 Sierpnia Dzięki za komentarze i uwagi. Ruszam z następnymi tematami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi