kozborn Napisano 15 Listopada 2025 Share Napisano 15 Listopada 2025 Przepiękny, sama radość patrzeć. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Listopada 2025 Share Napisano 16 Listopada 2025 Staranne wykonanie, ciekawe malowanie to coś, co nie może umknąć uwadze. Model przyciąga wzrok i świetnie się go ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca Chwalipościk Dość dla mnie niespodziewanie, podczas mojej pierwszej wizyty na Babarybie z wystawionym modelem, Emil wrócił do domu z wyróżnieniem w swojej skali. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca 54 minuty temu, jachud3 napisał: Dość dla mnie niespodziewanie, Nooo, dla mnie też! 55 minut temu, jachud3 napisał: Emil wrócił do domu z wyróżnieniem w swojej skali. Ale jak to, za co ? A tak na serio - gratuluję I dziękuję za miłą rozmowę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 14 Czerwca Autor Share Napisano 14 Czerwca (edytowane) 2 minuty temu, abtb napisał: Ale jak to, za co ? Też się zastanawiam, bo to Tempest miał być "konkursowy", a Emil jechał dla towarzystwa 2 minuty temu, abtb napisał: A tak na serio - gratuluję I dziękuję za miłą rozmowę Dziękuję i z wzajemnością - miło było w końcu poznać Śledziowego Króla Edytowane 14 Czerwca przez jachud3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca 7 minut temu, abtb napisał: Ale jak to, za co ? Jak to za co.Po znajomości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Super, gratulacje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca Gratki, gratki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca 24 minuty temu, barszczo napisał: Super, gratulacje 13 minut temu, Thalgonis napisał: Gratki, gratki E, panowie, ja też dostałem kwitek i medalik za kolekcję SbLim-ów - już mi tu poklepywać po pleckach i serducha wstawiać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Czerwca Share Napisano 14 Czerwca 5 minut temu, abtb napisał: E, panowie, ja też dostałem kwitek i medalik za kolekcję SbLim-ów - już mi tu poklepywać po pleckach i serducha wstawiać Poklepuję, poklepuję... Czujesz jak mocno? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca 5 godzin temu, abtb napisał: E, panowie, ja też dostałem kwitek i medalik za kolekcję SbLim-ów - już mi tu poklepywać po pleckach i serducha wstawiać A pochwaliłeś się na forum? Jeżeli nie to się nie liczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Gratulacje! To ten kamuflaż - zasłużenie zgarnął nagrodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Gratulacje! To ten kamuflaż - zasłużenie zgarnął nagrodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi